Åpen dag på Levanger stadion

Torsdag formiddag tok Levanger Fotballklubb imot hele 250 skolebarn fra Frol Oppvekstsenter. Foto: Trønder-Avisa, Emil Ringstad

Norsk Toppfotball og alle lagene i OBOS-ligaen gjennomfører i høst åpen dag, på sin hjemmearena.

Torsdag inviterte Levanger Fotballklubb elevene i femte til sjuende klasse ved Frol Oppvekstsenter til å være med på den åpne dagen.

-–  Dette er et kjempeprosjekt. Det er Obos, som er hovedsponsoren til 1. divisjon, som står bak dette. Et kjempetiltak. Alle barna som var her i dag får gratis billett til søndagens hjemme kamp mot Tromsdalen, sier Hroar Stjernen.

Foto: Emil Ringstad, Trønder-Avisa

Målet med dagen var at barna skulle få bli bedre kjent med både klubben, spillerne, trenerne, de frivillige og stadion.

Annonse: