Årets julegave til Levanger Fotballklubb

Fem av de største samarbeidspartnerne til klubben, re-signerte sine avtaler.

Bildet fv. Øystein Veske (TOBB), Tobias Taube (Trønderbilene), Arve Løberg (Trønder-Avisa), Dagfinn Brendmo (NTE)  Olav Salater (Sparebank1 SMN) og Hroar Stjernen (LFK).

Under et pressetreff på Levanger Stadion ble det i dag signert avtaler på samlebånd.

Verdien på dagens signeringer er på omtrent 3 millioner. Sparbank1 SMN skrev under på en to-årsavtale. NTE gikk inn med en tre-årsavtale. Når det gjelder TOBB står det igjen noe forhandling før lengden på avtalen er avtalefestet. Avtalen med Trønder-Avisa og Trønderbilene er for ett år.

Utrolig viktig å få dette på plass. Nå kan julen bare komme.

— Hroar Stjernen

På spørsmål om daglig leder Hroar Stjernen nå vil kunne gå inn i julen med en viss ro, var svaret et tydelig, ja. Det er utrolig viktig å få på plass disse store samarbeidspartnerne, men alle 120 samarbeidspartnerne er like viktige for klubben, fortsetter Hroar.

Arve Løberg (Trønderavisa) sier at det at nå fem store samarbeidspartnere re-signerer, viser tydelige signal til næringslivet om at det er stabilitet i klubben.