Ellevill kamp endte 4-3

Jo Sondre Aas scoret to mål

Berg og dalbane

Det var ingen som helst tvil om at publikum fikk valuta for pengene søndag kveld for kampen mot HamKam hadde alt av dramatikk.

Vi kan starte med første spilleminutt for da kom kampens første mål og det til hjemmelaget.  Frispark som finner Andreas Wrele som slår 45 ut. Der var Jo Sondre Aas som setter ballen kontrollert i mål. Og han var ikke ferdig for kvelden men mer om det lengre ned i artikkelen.

For før den tid skulle Hamarkameratene snu kampen. 1-1 kom etter 12 minutter da en corner gikk rett i mål. Truls Hagen plasserer lik så greit corneren i mål.

HamKam tok komandoen etter det og skapet flere sjanser. Etter 39 minutter var Hampus Holmgren i en duell med en HamKam-spiller innefor 16m og gjestene fikk straffe som Faye Lund reddet. Det ga hjemmelaget blod på tann og kjørte resten av omgangen og skapte flere store muligheter men det sto seg 1-1 til pause.

Andre omgang

2. omgang startet med ett lite trykk fra Ham Kam og de fikk lønn for strevet etter 53 minutter. Flott scoring av Kristian Onsrud.

LFK-spillerne viste bra med glød og jaget utligningsmålet og igjen fikk Jo Sondre Aas ballen. LFK-kapteinen scoret sitt andre for dagen etter ett flott innlegg fra Hampus Holmgren. 63 min.

Stene-magi

Robert Stene som har kommet til mange sjanser så langt denne sesongen sørget for at en ny snuoperasjon i kampen var ett faktum. Innlegg fra Pål Aamodt som hodesterke Tom Erik Norberg styrte mot mål. Der viste Stene målteft og han styrte ballen i mål. 3-2 etter 69 minutter.

Rødkort og straffer

12 minutter før slutt fikk Hampus Holmgren sitt andre gule kort for dagen og fikk marsjordre av dommeren som så trøyeholding.

Adria Mateo Lopez som i dag var sentral på midten vant ballen i gunstig posisjon etter 82 minutter. Avanserer og blir felt innenfor 16m. Ny straffe på TOBB Arena. Robert Stene sitt straffespark var i det løseste laget og gjestenes keeper reddet.

Ny straffe skulle det bli fire minutter før slutt og da var det de grønne som hadde muligheten fra 11m merket. Rutinerte Petter Vaagan Moan var iskald fra straffemerket og utlignet til 3-3.

Frustrasjon

En del publikum som opplevde humørsvigninger både på banen og på tribunen begynte å sånn smått å bevege seg mot utgangen snudde for bare minutter etterpå for da kom LFK på en kontring da Ham Kam jaget seiersmålet mot LFK`s 10 mann på banen. Og kontringen var vakker. Solid jobb av innbytter Vegard Voll som sender fri Ermal Hajdari. Han spilte fri en annen innbytter i Solomon Duah. Finnen like iskald som de finske skoger på vinterstid sender LFK i 4-3 ledelse to minutter før slutt.

Tre minutter ble lagt til uten at gjestene fra Hamar klarer å hente opp på ny. En ELLEVILL fotballkamp endte 4-3 til hjemmelaget.

Kampfakta finner du her

Laget som startet