Før LFK-Ull/Kisa

LFK har statistikken på sin side

Head to head

LFK har aldri tapt hjemme mot ULL/Kisa på de tre oppgjørene som har blitt spilt. I 2011 møttes de i 2.div og LFK vant 3-2 på Moan Gress. Ull/Kisa rykket opp samme sesong til det som het Adeccoligaen. Laget fra Jessheim tapte kun tre kamper i 2011.

I moderne tid så har lagene møttes to ganger i OBOS-ligaen. i 2016 og 2017.

I 2016 vant LFK 3-1 på Gamle Moan Kunstgress. Lars Emil Flakk scoret ett og Benjamin Stokke scoret to.

I 2017 ble det 2-0 til LFK. Andreas Lykke Strand og Robert Stene scoret målene i fjor.

LFK har statistikken på sin side og det som er ekstra spennende mot helgas kamp er på hvilket nivå LFK er. For på det beste har LFK vært på høyde med topplagene men så har må vi være så ærlig at vi har sett LFK trøble med lagene rundt seg.

Men...

Vi får nok se ett lag med bedre selvtillit nå på søndag.

Roger Naustan kan melde om gode treninger denne uken og han har merket det at det er mer trykk og spilleglede i laget.

Og med ett poeng og tre borte mål sist helg hjalp nok på humøret og motivasjonen til spillerne. Det har vi sett på treningene denne uken.

ps: Martin Vamnes Enge fra LFK G19 har imponert for LFK den siste tiden og med i troppen mot Ull/Kisa søndag :)

Les også:

Levangerpatrioten.com: Aldri gi opp