Sterkt poeng for LFK2

Men LFK2 kunne like gjerne ha tatt alle tre poengene i Gjøvik

Utlignet på overtid

Gjøvik-Lyn vs Levanger FK2 1-1 (0-0)

Levanger mister to poeng 20 sekunder før de seks tilleggsminutter var over i bortekampen mot FK Gjøvik-Lyn.

Etter 95.41 utliknet nemlig hjemmelaget etter en liten slurv i et ellers så godt Levanger-forsvar.
Levanger spilte en god første omgang og hadde initiativet den første halvtimen. Vegard Voll hadde en kjempesjanse da han headet utenfor fra kort hold. Mot slutten av omgangen hadde hjemmelaget to-tre gode sjanser, men en glimrende Byttingsvik i goalen hindre scoring.

LFK2 tok ledelsen etter 62 minutter ved Andreas Hegdahl Gundersen.

I andre omgang hadde Levanger fin kontroll helt til det nærmet seg slutten. Like før slutt fikk FK Gjøvik-Lyn straffespark, men Jonatan leverte en praktredning på Petter Senstads straffespark.

Da så alt ut til at Levanger skulle sikre seg tre poeng, men dommeren hadde lagt til hele seks minutter.

Selv om det bare var foretatt tre bytter i kampen. 20 sekunder før de seks minuttene var over slurvet Levanger defensivt og Senstad rettet opp sin straffemiss.
Levanger gjorde en god kamp, men det var nok surt å glippe to poeng helt på tampen.

Tekst: Knut Befring, Oppland Arbeiderblad

Kampfakta