Holmberg klar for 3 nye år

Levanger FK og Andreas Holmberg er enige om å forlenge kontrakten med ytterligere 3 år. Han går inn i rollen som sports- og utviklingssjef.

Holmberg kom til Levanger før sesongen 2013, og var klubbens hovedtrener til og med 2015. Førstesesong endte tredje plass og andre sesong med opprykk til OBOS-ligaen, og hvor oppgaven i den påfølgende sesong handlet om å berge plassen i landets nest øverste divisjon. 2015 sesongen endte med en 9. plass.

En av Holmbergs første og viktigste oppgaver er å finne Magnus Powells etterfølger som hovedtrener. I jakten på neste års hovedtrener har klubben nedsatt en arbeidsgruppe bestående av:

-          Andreas Holmberg, Sports- og utviklingssjef
-          Hroar Stjernen, Daglig leder
-          Otto Ulseth, Styremedlem
-          Robert Eriksson, Styreleder.

Styreleder, Robert Eriksson, er glad for å ha med Holmberg på laget videre.

-I en tid hvor vi skal legge grunnlaget for de neste fem årene er det viktig å sikre kontinuitet. Det at vi har med oss nøkkelpersoner som Andreas Holmberg og Hroar Stjernen er viktig for å ta de neste stegene, sier Eriksson

Styrelederen viser at, foruten det å finne ny hovedtrener, vil sports- og utviklingssjefens viktigste oppgaver være hå ha ansvar, i samarbeid/samråd med hovedtrener, for spillerlogistikk. Jobbe etter en klubbstyrt modell, forankret i klubbens identitet, mål og forretningsmodell, som styrer fram strategier knyttet til å håndtere strømmen av spillere gjennom klubbens A-lag.

-I tillegg vil Holmberg ha ansvar for at det utvikles en rød tråd i arbeidet med de yngre årskullene og at denne er forankret i klubbens utviklingsstrategi, sier Eriksson.

-Etter fem framgangs- og lærerike år var det ett relativt enkelt valg å takke ja til å fortsette som sportssjef i Levanger FK. De mål og strategier vi satte oss i 2014-2017 har vi nå innfridd. Klubben har satt seg nye og spennende mål, og det er en reise jeg absolutt vil være med på, sier Andreas Holmberg.

Annonse: