Kapteinen før Fredrikstad

Kaptein Erik Tønne før kampen mot Fredrikstad på Fredrikstad Stadion søndag 18:00

Foto: Hattrem Reklame

Knalltøff bortekamp

Da er det dags for runde.19 i årets OBOS-liga. Nok en bortekamp på østlandet i vente, denne gang mot Fredrikstad.

Med 3 poeng sist helg er vi tilbake på kvalikplass. Det smakte utrolig godt for oss. Etter en liten periode med relativt laber poengsanking var det en lettelse å bryte den dårlige trenden mot Strømmen.

Ikke vår spillemessige beste kamp i 1.omg, men vi var tilbake til den kollektive tryggheten. I 2.omg var vi klart best. Vi dominerte banespillet, og igjen skaper vi nok av sjangser, en haug av dem. Nok til å vinne med flere mål.

Dette er noe vi ønsker å bygge videre på inn mot kampen nå på søndag. En knalltøff bortekamp venter oss. Publikumet i plankebyen krever 3 poeng mot "lille" Levanger.

Vi vet hva som venter oss. Vi er utrolig sultne på å vise oss fra vår beste side. Dette er bare starten på fortsettelsen av en forrykende høst i vente.

Erik #15

Kampen sendes på Eurosport Pluss og Eurosport Player.

Er du medlem i LFK Stallions kan du møte opp i Stallen,Levanger Bowling.

Annonse: