Kongsvinger-LFK 2-1 (video)

Bilde: Andreas Wrele sendte LFK i ledelsen på Gjemselund men hjemmelaget snudde på fire minutter i andre omgang

Hjemmelaget snudde kjapt

LFK tok ledelsen etter 34 min ved Andreas Wrele men i løpet av fire minutter snudde Kongsvinger kampen på Gjemselund. Adem Güven med begge målene.

LFK nære utligning ved flere anledninger. Vegard Voll hadde blant annet en heading i tverligger kvarteret før slutt. Også Håvard Lorentsen var nære scoring med et skudd som gikk like utenfor.

Kongsvinger slår LFK for første gang i historien. LFK har tre seiere og en uavgjort fra tidligere oppgjør i OBOS-ligaen.

ps: LFK fikk også en scoring bortdømt. Hjemmelagets keeper mistet en ball som havnet i føttene på Robert Stene som tuppet ballen i mål TV-bildene viser at KIL ikke skulle ha fått frispark i den situasjonen.

Kongsvinger-Levanger 2-1 (0-1)

OBOS-Ligaen 10.06.2018 18:00

Serierunde 12

Gjemselund Stadion

MÅL:

31`0-1 Andreas Wrele
53`1-1 Adem Güven
57`2-1 Adem Güven

LFK`s lag:

LFK (4-3-3):
Julian Faye Lund - Andreas Wrele, Igoh Ogbu, Tom Erik Nordberg, Viktor Ljung - Håvard Kleven Lorentsen, Adria Mateo Lopez, Jo Sondre Aas - Andreas Peterson, Robert Stene, Horenus Taddese.
Benken: Jonatan Byttingsvik, Pål Aamodt, Vegard Voll, Hampus Holmgren, Jonathan Lein Valberg.

Kampfakta finner du her