LFK-seier på fotballens festdag

Robert Stene ble matchvinner

Tromsdalen-Levanger 1-2 (1-0)

Tromsdalen best første del av kampen og gikk også opp i ledelsen etter 13 minutter. Mo fikk en retur som han satte bak Julian Faye Lund som bare sekunder før vartet opp med en kjemperedning.

Både TUIL og LFK var nære scoring før pause i en litt stressende men underholdene fotballkamp for oss som så kampen. LFK skapte en del store muligheter like før pause.

Store sjanser begge veier også i andre omgang og LFK fikk en fortjent utligning. Adria Mateo Lopez sitt innlegg fant backen Håvard Kleven Lorentsen i feltet som scorer via en TUIL-spiller. Steinkjerbyggen men sin første scoring i LFK-trøya. 1-1 etter 52 minutter.

Lorentsen var nære 2-1 like etterpå. En ny heading som hjemmelagets keeper redder.

TUIL med ett lite press utover andre omgangen men Robert Stene har for en vane å score på TUIL Arena og det gjorde han også på festkvelden i nord. Andreas Peterson på kanten fant Stene på motsatt side som bresidet ballen fra 2-3 meter.

MÅL:

13`1-0 Mo