LFK Stallions: Vi bryr oss

LFK Stallions inviterer LFK-spillere, trenere og ledere til Levanger Bowling på fredag etter treningen.

VI BRYR OSS

Vi har invitert LFK-spillerne, trenere og ledere til Levanger Bowling på fredag etter treningen (Treningen starter 13.15), nærmere bestemt fra klokken 15.00 - 18.00. Andreas Holmberg har kvittert positivt på tiltaket, og bekrefter at LFK stiller.

Etter en kort innledning klokken 15.00, kjører vi en bowlingturnering mellom LFK og LFK Stallions - før vi avslutter med sosialt samvær over et godt måltid fra Levanger Bowling. Vi regner med å være ferdig ca. klokken 18.00. Det er selvsagt anledning til å være lenger, om noen ønsker det.

Dette er et strakstiltak fra vår side for å vise at vi bryr oss, og for å understreke at prestasjonsgruppa i LFK har vår fulle støtte i de kommende kamper!

Vi håper at du og dine også tar deg tid til å delta i dette sammen med spillerne, og at dere har anledning til å stille fredag klokken 15.00.

Bowlingturneringens vinnergruppe (LFK eller Stallions) får i tillegg til heder og ære - anledning til å donere Kr 2 500,- til valgfri ideell organisasjon.

Vi disponerer hele bowlinghallen alene under arrangementet, som forøvrig finansieres i sin helhet av LFK Stallions, med støtte fra Levanger Bowling. Vi håper å se deg.

De som ønsker å melde seg inn i Stallions, og da samtidig får anledning til å delta i arrangementet - kan gjøre dette ved ankomst. Alternativt kan innmelding gjøres i forkant på vår hjemmeside

VELKOMMEN!