LFK støtter Simens prosjekt

Levanger Fotballklubb gir 5000 kroner til Simen Aarskog (13) sitt prosjekt: Fuck-Cancer

Tidligere denne uke overrakte daglig leder Hroar Stjernen, i Levanger Fotballklubb en sjekk på 5000 kroner til Simen Aarskog. Simen er 13 år og har fått kreft for 3. gang. I forbindelse med kreftbehandling på St. Olavs Hospital, designet Simen en ny T-skjorte. Denne T-skjorta er nå trykt opp i et stort opplag og selges til inntekt for Barnekreftforeningen i Trøndelag.

Den første skjorta kjøpte Retura for 15000 kroner. Skjorte nummer 2 ble solgt til Sparebank1 SMN for 10000 kroner. Det er altså t-skjorte nr 3, klubben nå har sikret seg.

Skjorta selges på fuck-cancer.no for kr 300,-. Med å bære denne skjorta, hjelper du Simen å hjelpe, samtidig støtter du Barnekreftforeningens arbeid med forskning og trivselstiltak for kreftsyke barn og ungdom og deres familier.