Målløst mellom Jerv og LFK

Kampen endte 0-0. LFK hadde flere store muligheter.

Arkivfoto: Bjarne Berre

Best i første omgang

Levanger skapte flere store muligheter i første omgang. Første var på en kontring som til slutt sørget for at Ermal Hajdari kom alene med keeper på litt skrått hold. Desverre for LFK så gikk ballen like utenfor lengste stolpe.

Sjanse nummer to kom etter ett elendig tilbakespill fra Jerv sitt forsvar. Hajdari var frampå og snappet tilbakespillet og sendte ballen videre til Kasper Nissen men hjemmelagets forsvar rakk akkurat ballen før den nådde fram og fikk klarert.

10 minutter før pause kom en ny stor sjanse for LFK. Jo Sondre Aas testet skuddfoten fra 17-18m men gikk via en forsvarer og like utenfor.

Hjemmelaget Jerv skapte ingenting i første omgang.

Jevnere i andre omgang

Hjemmelaget fikk sin første sjanse etter 56 minutter. Det var i tillegg en dobbelsjanse.
Kampen ble jevnere utover i kampen men ingen av lagene klarte ikke å skape de store sjansene før slutten. LFK hadde en STOR mulighet på overtid, Hampus Holmgren fant Andreas Peterson men fikk ikke noe trykk i avslutning som hjemmelagets keeper reddet greit.

Kampen i Grimstad endte 0-0

Kampfakta finner du her