Ny seier til TEAM BDO NORD

Slo Team BDO Sør for andre gang i år

Ny seier til TEAM BDO NORD G16, etter solid laginnsats og prestasjon.

Tema BDO Nord møtte i helgen Team BDO SØR til kamp i Abrahallen. Team BDO Nord og SØR består av de mest talentfulle spillerne i Trøndelag på G 16 nivå og begge lagene har ukentlige samlinger i januar og februar. Begge lagene trenes i regi av LFK (Nord) og Ranheim (SØR).

Helgens tropp bestod av:

Pontus Holmberg (Keeper)LFK, Haldor Løvrød (Keeper)Neset FK, Eirik sorger Olsen LFK, Jonas Kokås Verdal IL, Jonathan Lein LFK, Nedas Bruzas LFK, Oliver Amdahl Stj.Blink, Aron Furre Egge IL, Geir Rune Slettvold Stj.Blink, Henrik Viken Neset FK, Edvard Tagseth Neset FK, Andreas Pettersen Stj.Blink, Mats Holm Fram IL, Andreas Frøseth Inderøy IL, Marius Tuset Steinkjer FK, Jerry Sheikh Verdal IL, Sylvester Beah Neset FK, Daniel Vestrum LFK og Sindre Nytrø Fram IL.

TEAM BDO NORD – TEAM BDO SØR (4-0) 6-0

1 omgang:

Kampen åpnet frisk med Nord som det førendelaget i hele 1 omg.

2 min: 1-0 spissen Sylvester Beah spilles fri ute på hjørnet av 16 meteren av Edvard Tagseth og Aron Furre. Sylvestre tar med seg balle ned til dødlinja og legger inn i feltet hvor Aron Furre setter balle kontant i mål.
7 min: 2-0 Nord har corner, ballen går over hele feltet Aron Furre løper opp cornere og legger på nytt inn i feltet hvor Sylvester header ballen klinisk i mål.
12 min: 3-0 Nord har et lengre angrep mot etablert forsvar, ballen havner hos Marius Tuset på høyre kant som tar med ballen innover i banen mot 16 meter spiller til Sylvester Beah som vender og skyter på mål 3-0.
Nord presser på og fører opp angrep etter angrep, i denne perioden får vi annullert to scoringer.
38 min: 4-0 Innkast midt på Team BDO Sør sin banehalvdel, oppspill til Jerry Sheikh som vender og slår innlegg som Marius Tuset gjenvinner på hjørne av 16 meteren og setter den kontant i lengste hjørne.
Oppsummering 1 omgang: Vi styrer det meste av banespillet i første omgang og er gode og truende i angrepsfasen med gode bevegelser inn i rom på spiller uten ball. Defensivt er vi aggressive og kompakte og vinner ballen raskt tilbake for så å enten gå raskt i angrep eller roe ned og starte bearbeiding av motstanderen.
Pause: Vi gjør 8 spillerbytter

2 omgang:

52 min: 5-0 Etablert angrep venstre backen Nedas kommer på et godt offensivt løp, blir spilt fri og kommer rundt og spiller 45 grader inn til spissen Daniel Vestrum som setter den kontant i mål.
70 min: 6-0 Gjenvinning av Jonathan Lein, oppspill til spissen Sindre Nytrø som flikker elegant til spissemakker Daniel Vestrum som setter stor fart igjennom i bakrommet alene med keeper og setter den klinisk og kontrollert i mål.
Oppsummering 2 omgang:
Vi gjør mange bytter og kampen blir litt mer åpen, vi mister litt av vår struktur og gjør en del dårlige teknisk taktiske valg når vi har ballen i laget. Dette fører til en del unødvendige brudd. Kampen blir mer åpen og jevnspilt, men vi klarer å produsere en del gode målsjanser og scorer to mål i 2 omgang.
Vi som trenerteam Frode Strand, Svein Aune og Andreas Ørslie og tiltaksleder Andreas Holmberg er godt fornøyd med progresjonen til guttene både på samlinger og i de to kampene som vi har spilt til nå. Treningsgruppa består av totalt 30 spillere, men til kampdagene blir det tatt ut 18 spillere i tropp.

Annonse: