Magnus Powell

Powell søker nye utfordringer

Hovedtrener Magnus Powell søker nye utfordringer etter sesongslutt. Den tidligere Lillestrøm-spissen avslutter dermed sitt engasjement med Levanger Fotballklubb når kontrakten går ut ved sesongslutt.

Levanger FK startet samtaler med hovedtreneren rett før sommeren for å kartlegge mulighetene for videre engasjement, og hvor klubben la frem et forhandlingsgrunnlag, som det ble takket nei til.

-Magnus Powell har gjort en kjempe jobb i de to årene vi har hatt gleden av å ha han som hovedtrener. Han er typen som stiller store krav til sine omgivelser, men de største kravene stiller han til seg selv. Du skal lete lenge etter en trener som er mer dedikert på treningsfeltet, og med et større engasjement, enn Magnus. Vi retter en stor takk til han for måten han har fylt rollen som hovedtrener, sier styreleder Robert Eriksson.

Magnus Powell kom til Levanger FK før sesongen 2016. Første sesongen endte med en sterk 8.plass i OBOS-ligaen. LFK hang med helt til det siste og kjempet om kvalikspill til Eliteserien. Så langt i år

ligger klubben på en 7. plass, med bare ett poeng opp til kvalifiseringsplass, når fem kamper gjenstår.

-Kvaliteten er økt under hans ledelse, og vi har klart å befeste vår posisjon som en toppklubb som hører hjemme i OBOS-ligaen, slår styrelederen fast.

Det at Powell nå søker nye utfordringer er det ingen dramatikk rundt.

-Det er korrekt at jeg har takket nei til forhandlingsgrunnlaget som klubben la frem i sommer. Etter to år med god sportslig progresjon, finner jeg det vanskelig å stille meg bak den planlagte

ressursbruken og den sportslige satsningen som jeg fikk presentert i nytt forhandlingsgrunnlag. Derfor forholder jeg meg til vår opprinnelige avtale som løper ut sesongen, sier Magnus Powell.

Hovedtreneren forsikrer alle i klubben om at det vil bli gitt full gass helt til siste kamp.

-Vi ønsker lykke til og alt godt for fremtiden. De som får han på laget er heldig, de får en person som er 110% dedikert og har200 prosent engasjement, avslutter styreleder Robert Eriksson.

For ytterligere kommentarer ta kontakt med:
Styreleder, Robert Eriksson, mobil: 950 68 797
Hovedtrener, Magnus Powell, mobil: 930 83 608