Før kampen Ranheim - Levanger

Hovedtrener Roger Naustan før treningskampen, fredag 16. februar kl. 16 (foto: Ranheim Fotball)

Roger Naustan, hovedtrener

Fokus inn mot kampen er det samme som forrige: Fortsette å matche seg mot toppfotballmotstand. I tillegg prøver selvsagt også kamp for kamp å øve oss videre på lagets organisering offensivt og defensivt.

Som inn mot forrige helg, er vi fortsatt veldig sykdomsplaget. Det forhindret oss ikke fra å være vonde å møte i Sverige forrige helg, og vi mener å ha en god plan for hvordan vi skal håndtere fraværet denne gangen også.

I tillegg fortsetter vi å være aktive i kartleggingen av nye spillere. Denne kampen har vi med oss Solomon Duah, som har en god CV fra finsk fotball. Hvordan han fremstår, blir selvsagt også ett interessant poeng for oss inn mot kampen.

Solomon Duah