Roger om de første ukene

Om trenersituasjonen, treningene første ukene og status spillertropp

Trenerteamet komplett

Vi skriver tirsdag 23.januar, oppkjøringa er akkurat inne i sin 3.uke, og det er på sin plass med en liten, tidlig statusrapport.

Trenerteamet har i kjernen så langt bestått av undertegnede og Egil Larsen, noe som i utgangspunktet har vært en mann for lite.

Vi føler likevel at vi har hatt god flyt i treningsarbeidet så langt. Jeg og Egil har hatt god hjelp av sportssjef Holmberg, supportman Arne Egil Landrø og ei selvdreven spillergruppe. Sammen har vi sørget for at vi hatt bra gli på feltet.

I tillegg har vi hatt både fysioer (som heldigvis har vært relativt arbeidsledige innenfor sitt fagfelt:) og Jo Geir Eklo fra junior som også har bidratt til den tilretteleggingen vi ønsker på treninger og kamper.

Likevel, vi har kjent på at vi gjennom sesongen trenger en mann til inn i A-teamet, derfor var det svært gledelig at vi denne uken kom til enighet med Paul Helge Sagøy, som går inn som kampleder for LFK 2, og som også skal bidra på treningsfeltet for A-laget to ganger i uken.

Paul Helge kommer inn og fyller de hullene vi følte ville dukke opp i trenerteamet i det lange løp, og kommer i tillegg inn med en energi og ett pågangsmot som alltid er gode ingredienser i ei prestasjonsgruppe.

Det betyr at vi nå pr dato føler at trenerteamet er komplett og rustet for sesongen. Trenerteamets funksjonalitet er selvsagt likevel under kontinuerlig evaluering, så får tiden vise om det oppstår nye behov som vi må justere oss etter.

Skal ha flere inn

Spillertroppen teller pr dato 16 utespillere + 1 keeper. Når overgangsvinduet stenger 4.april ønsker vi at denne tallkombinasjonen skal være 20(evt 21) + 2.

Det betyr imidlertid ikke at vi stresser veldig med å få spillere inn. Nå i de første ukene er det aller viktigste å bli kjent med den troppen vi allerede har, og få en oversikt hvordan den ser ut med tanke på ny spillestil og nye roller.

Likevel, i erkjennelsen av at vi definitivt skal inn med 4-5 spillere foregår selvsagt kartleggingen av mulige signeringer for fullt.

Vi er aggressive både i forhold til videoscouting, innhenting av referanser, og gjester på feltet. På den andre siden ønsker vi selvsagt å være kritiske og nøye med hva vi til sjuende og sist signerer.

Totalt sett er vi veldig komfortable med prestasjonsgruppas ståsted i skrivende stund, samtidig er vi veldige klare på at mye skal se annerledes ut, ikke veldig langt inn i framtida. Vi har mye jobb å gjøre, heldigvis gleder vi oss!

Roger

Neste test er mot Orkla førstkommende fredag kl 18:30 på Levanger Stadion.

Velkommen.