Knepent tap mot SJK

Det finske toppserielaget vant 3-2 i Marbella

1.omg

15` Begge lag har yppet seg men ingen scoringer sålangt. En corner til begge lag.

21`Å der gikk det finske toppserielaget opp i 1-0 etter en periode der LFK har skapt flere muligheter. Mboma scoret målet til finnene

31`Etter en liten SJK dominans er det balanse i regnskapet. Andreas Wrele sørger for 1-1. Målet til Andreas Wrele kom etter vending av spill og høyrebacken lurte av en mann og fyrte av fra ca 20m.

Pause. Første omgang var en bra omgang av oss. Uvant med gress men kjenner igjen mye av det som har blitt trent på i vinter.

To bytter i pausen. Robert Stene inn for Vegard Voll og Julian Faye Lund inn for Jonatan Byttingsvik.

62`SJK tar ledelsen på ny etter ett lengre trykk fra LFK. Sarajärvi kontrer inn 2-1.

71` LFK snytt for straffe.

73`74` 2-2! Fin opprulling på høyrekanten. Peterson finner Stene som sørger for 2-2.

74`Horenus Taddese ut. Håvard Lorentsen inn

76`3-2 til SJK. Nytt bytte LFK. Andoh ut. nysigneringen Duah inn

Kampen endte 3-2 til finske SJK. Neste kamp i Marbella er 11 mars mot Tromsdalen.

Laget:

Jonatan Byttingsvik

Andreas Wrele - Martin Ove Roseth - Espen Berger - Pål Aamodt

Horenus Taddese - Jo Sondre Aas - Adria Mateo Lopez

Andreas Peterson - Vegard Voll - Ebo Andoh

Innbyttere:

Julian Faye Lund, Hampus Holmgren, Tom Erik Nordberg, Jonathan Lein Valberg, Heike Lie Konradsen, Håvard Lorentsen, Andreas Lykke Strand, Robert Stene, Andreas H Gundersen, Solomon Duah