Iverksetter tiltak rundt A-laget

Etter tapet mot Åsane sist helg, tok styrelederen initiativ til at man diskuterte situasjonen og hvor man kartla hvilke løsninger som kunne være både riktig og mulig.

De sportslige resultatene for LFK i OBOS-ligaen har vært langt fra tilfredsstillende denne sesongen. Etter 17 serierunder ligger laget på 16. plass, og dermed direkte nedrykk. For å styrke lagets trenerteam, engasjeres Otto Ulseth som assistenttrener og mentor for hovedtreneren. Alt fra i morgen vil han være med å bidra på treningsfeltet.

Otto Ulseth var i 2003 assistenttrener for Per Mathias Høgmo i Tromsø, og 2004 og 2005 sesongen var overtok han som hovedtrener for «Gutan». Ulseth var i 2007 – 2008 Egil «Drillo» Olsens høyre hånd som assisterende landslagstrener på det irakiske herrelandslaget. Han har tidligere hatt stor suksess med lag som Ranheim og Stjørdals/Blink.

Per dags dato ligger LFK 2 poeng opp til kvalikplass, 5 poeng opp til å sikre seg plassen i OBOS-ligaen neste sesong, og 7 poeng opp til 12. plassen.

-På vegne av klubben har jeg akkurat nå ett mål for øyet. Det er å gjøre alt som står i min makt for at Levanger FK også i 2019 spiller i OBOS-ligaen. All historiske fakta siden 2010 viser at vi da må opp på 30 poeng eller mer. Det vil si at vi må skaffe 18 – 20 poeng nå i høstsesongen. Det er de harde fakta, sier styreleder Robert Eriksson.

- Daglig leder, sportssjefen, hovedtreneren og jeg har brukt tiden og diskutert situasjonen sammen. Klubben har tro på Roger Naustan, og vi har sammen tro på at dette er den beste og mest riktige løsningen for klubben akkurat per dags dato, sier Eriksson, før han fortsetter:

- Otto Ulseth har lang erfaring og høy kompetanse som trener. Det ville vært meningsløst om vi ikke hadde brukt de ressursene klubben selv rår over for å snu skipet. Mitt mål er at vi må prøve alt som står i vår makt for at LFK og Roger skal lykkes med prosjektet.

Eriksson sier at man vil fortløpende evaluere den sportslige situasjonen og skulle disse tiltakene ikke gi effekt må vi være forberedt på å iverksette nye tiltak.

For ytterligere kommentarer kan undertegnede nås på telefon: 95 06 87 97