Ute av cupen

Ranheim snudde kampen i andre omgang

Foto: Bjarne Berre

Levanger-Ranheim 2-4 (1-0)

En tett og jevn kamp i første omgang. Eneste målet i første omgang var ett frisparkmål. Adria Mateo Lopez fikk hjelp av vinden og ballen havnet bak en forfjamset Even Barli. Ikke mange sjanser i de første 45 men LFK var nærmere 2-0 enn hva Ranheim var utligning. Eliteserielaget hadde ikke en eneste målsjanse i første omgang.

Ranheim bedre med i andre omgang og utlignet ved Michael Karslen etter 56 minutter.
Robert Stene fikk en gavepakke av Even Barli like etter og LFK tok på ny ledelsen i kampen. Men presset fra eliteserielaget ble for stort.

Karlsen scoret på straffe i det 67min. Ranheim snudde kampen og vant til slutt 4-2. Mads Reginiussen og Sondre Sørløkk scoret de to siste målene.

For LFK sin del var det spillemessig stor framgang fra sist kamp og vi gleder oss allerede til førstkommende søndag når Viking kommer på besøk.

Kampfakta finner du her