Akkreditering

Viktig informasjon vedrørende akkreditering.

Søknad om akkreditering

Søknaden om akkreditering må være oss i hende senest 2 dager før kamp. Mediehusene utenom rettighetshavere kan maks ha to sitteplasser på pressetribunen.

Studenter og skoleelever kan ikke regne med å få akkreditering. Journalister og fotografer som ikke har noen oppdragsgiver har heller ikke adgang. Vi ber derfor om presisering av hvem du jobber for når søknad sendes.

Send søknad per e-post til: [email protected]

Søknaden må inneholde fullt navn, mediehuset du representerer, om du er skrivende eller fotograf, samt e-postadresse og telefonnummer.

Spørsmål/ kommentarer kan sendes per e-post til [email protected], eller ved å ta kontakt med media/presseansvarlig for kampdag, Kåre Arnfinn Fostad på telefon 918 16 649.

NB! Viktig Info

Innsamling og/ eller overføring og/ eller produksjon og/eller spredning av informasjon eller data angående kamputvikling, resultater, hendelser, oppførsel eller andre forhold i kampen, samt enhver form for opptak av lyd-, video- eller audiovisuelt materiale fra kampen (enten ved bruk av elektroniske enheter eller på annen måte), til bruk for noen form for spill, gambling eller kommersielle aktiviteter som ikke er autorisert på forhånd av klubben og ligaen, eller for bruk til andre formål i strid med disse vilkårene og betingelsene, er strengt forbudt på stadion. Mobiltelefoner kan kun benyttes til personlig, privat bruk. Ved brudd på disse vilkårene kan besøkende nektes tilgang til eller fjernes fra stadion.

Under kampen:

  • Kun arbeidende presse har adgang til pressetribune og kommentatorbokser for radio.
  • Trådløst nettverk er tilgjengelig på pressetribunen og i kommentatorboksene.
  • Fotografer har anledning til å fotografere fra fotosonene, bak kortlinjen og opp til 16-meteren på langsidene samt fra plattingen utenfor presserom
Annonse fra Obos-ligaen: