0-2 i seriestarten

Mandag spilte G16-laget sin første kamp i 0. divisjon for året. Etter åtte og en halv måned med oppkjøring, var det omsider klart for seriestart!

Guttene åpnet godt de første 20 minuttene, og kunne med litt mer nøyaktighet tatt ledelsen i starten av kampen. Når det ikke ble tilfellet, og Charlottenlund fikk tildelt et straffespark halvveis ut i omgangen, så ble det i stedet gjestene som gikk opp i 0-1.

Snaut ti minutter etter ledermålet økte bortelaget ledelsen sin på et langskudd, og 0-2 ble også stillingen til pause.

Andre omgang ble en tett og jevn batalje, hvor Levanger-laget forsøkte å finne en vei igjennom bortelaget, som på sin side var farlige på overganger. Ingen av lagene lyktes med å finne nettmaskene, og dermed endte kampen med 0-2.

Det er fortsatt et nytt lag med få kamper sammen som skal finne relasjoner og rytme i offensivt spill. Laget tar steg, og fikk en fin pekepinn på hva som kreves i 0. divisjon. Charlottenlund var både solide og tette, spesielt etter at de tok ledelsen, og fortjener kreditt for det. Så er det ikke store endringer som kreves før vi tar poeng i slike kamper, oppsummerer trenerteamet.

LFK Media gir kred til G16 for god innsats mot et sterkt trondheimslag, i det som totalt var et jevnt oppgjør. Gutta vil nok komme sterkt tilbake og det blir både  spennende og interessant å følge gutta videre i kampene utover sesongen.

Neste seriekamp for G16 er borte mot Ranheim på Extra Arena f.k. søndag kl. 16.

Terminliste G16 0.divisjon 2021

KAMPFAKTA:

TOBB ARENA LEVANGER
Mandag 16.08.21 k. 20.00
Dommer: Remi Engesvik, Verdal IL
21.min. 0-1 Aleksander Laugaland (str.)
28.min 0-2 Noah Meyer Andersen
Tilskuere: 78

LFK: Kevin Aleksander Skei Bye, Jonas Høstland, Lars Eriksen,Sondre Lund Åsland, Ahmed Mohamed Said Mahmud, Ådne Børstad,Petter Rødal Myhrås, Sander Sæther Karlsen, Embrik Pettersen, Eirik Reinaas Bjørshol, Lukas Johannessen, Teodor Mäntynen, Aleksander Ringstad, Erik Hakonsen Støp, Sigurd Sorger Olsen, Kristoffer Rømo Bakk, Linus August Bjørvik Flatås.