Foto: Johan Arnt Nesgård, T-A

1-1 PÅ GULDBERGAUNET

KAMPFAKTA
Steinkjer - Levanger 2    1-1 (0-1)
1.kvalikkamp til 3.divisjon
Guldbergaunet onsdag 27.10.21
Dommer: Mathias Støfringshaug, Verdal
Publikum: 826
1-0 39.min Marius Høstland
1-1 62.min Sindre Sakshaug

Det ble uavgjort 1-1 mot Steinkjer på Guldbergaunet i 1.kvalifiseringskamp til 3.divisjon. En meget god Erik Eikeng driblet seg fri på 30 meter, sendte en stikker til Marius Høstland som på mesterlig vis skøyt ballen med venstrefoten hardt nede i steinkjerkeeper Ekrems venstre hjørne. Fullt fortjent etter spill i første halvdel. Steinkjer og oftest Sindre Sakshaug var farlige frempå 3-4 ganger, men han maktet ikke å sette ballen i mål. 2.omgang startet med et høyere press av Steinkjer og det var fortjent uttelling når Sindre Sakshaug kom alene med Andrej Novak - scora sikkert.

Dette betyr at Steinkjer MÅ score i returoppgjøret på TOBB Arena Levanger førstkommende lørdag. Vi kan ta scenarioet med en gang: Det er bortemålsregelen som gjelder her. Hvis det ender 1-1 og dermed like mange bortemål for begge lag blir det ekstraomganger på TOBB Arena på 2x15 minutter. Ved uavgjort i ekstratida teller bortelagets mål dobbelt og bortelaget rykker opp. Skulle også ekstraomgangene ende målløse så blir det straffesparkkonkurranse etter NFFs reglement.

Vi snakket med hovedtrener Peder Sjøbakk Lund rett etter kampslutt. Gratulerer med godt resultat, Peder?

Vel gjennomført kamp. Synes vi er best i 1. omgang og har egentlig ganske god kontroll. De sjansene Steinkjer har kommer av feil fra oss, men vi klarer å rette de opp på godt vis. Steinkjer kommer ut med mer trykk og energi i 2. omgang, naturligvis. Vi er ikke særlig gode de første 15-20, da er vi unøyaktig og gjør mye rart med ballen. De får et momentum og scoringen som gjør at det blir 1-1. De siste 20 ca begynner begge lag å bli slitne og det merkes på kampen med en del stopp og oppstykket spill. Vi rir det greit i land, kunne også satt 2-1 på slutten, men alt i alt fortjent med uavgjort.

Kampfakta

(Tropp Levanger 2: Andrej Novak, Tevje Rønning Torp, Ramzi Idrissou, Børge Nonstad, Marius Høstland, Ingemar Folden Fuglu, Sylvester Beah, Shadrack Kulah, Erik Eikeng, Simen Moksnes, Marcus Øgstad, Anders Røstøen Vegge, Pa Nyont, Venis Hashani, Marius Kvitvang, Preben Åsland)

Vi takker Steinkjer FK for en spennende kamp og ønsker de velkommen til Moan og TOBB Arena førstkommende lørdag kl. 14.00!