Foto: Kjell Heggelund

3 solide poeng mot Fram Larvik

LFK åpnet offensivt på hjemmebane, og da bortelaget ga bort en del plass innledningsvis så straffet vi gjestene på best mulig måte.

Etter 10 minutter hadde vi skapt fire bra målsjanser, og både Andreas Hegdahl Gundersen og Madhusan Sandrakumar kunne tegne seg på skåringslisten i åpningsminuttene.

Vi fortsatte å trykke på i en første omgang hvor Fram Larvik ble tillatt svært lite spill. Levanger-laget angrep langs begge flanker, på overganger og mot etablert forsvar på en god måte. Da 28 minutter var spilt ble kaptein Simen Olafsen med i angrep og kombinerte på høyresiden. Inne foran mål ventet Gundersen for å sette sin andre for kampen, og den tredje for året. 3-0 til pause, og det var fullt fortjent etter spill og sjanser.

Etter hvilen skaper vi en stor mulighet på corner, før det oppstår en veldig ekkel situasjon i vår 16-meter etter en duell mellom Elias Hadaya og Sebastian Sørlie Henriksen. Sistnevnte ble båret av banen etter duellen og det skal etter forholdene ha gått bra med Fram Larvik-spilleren. Dommeren pekte på straffemerket, men den tok Elias seg mesterlig av med en god redning.

Fram Larvik løftet seg i andre omgangen og skapte langt flere situasjoner i vårt felt. Samtidig har vi også gode muligheter før Madhu igjen prøver seg etter halvspilt andreomgang. Han får kjempetreff og styrer ballen opp i høyre vinkel fra 16 meter. 4-0, og den endelige spikeren i Fram-kista. Men gjestene hadde ikke tenkt å avslutte kampen uten fight. I det 73. spilleminutt reduserer Mame Mor Ndiaye, og Fram har flere tilløp før samme mann reduserer en gang til i det 92. spilleminuttet. Allikevel noterer vi en solid 3 poenger, tre nye poeng og en foreløpig 7. plass på tabellen etter at lørdagens kamper er ferdigspilt. Neste helg tar vi turen til Jæren, da er det Bryne som er motstander.

Dagens startellever og innhoppere: Elias Hadaya - Madhusan Sandrakumar (Marius Tuset 90’), Sander Munkeby Sundnes, Simen Olafsen, Håvard Lorentsen, Simen Hagbø - Jo Sondre Aas (Marius Olsen 89’), Sander Saugestad (Børge Nonstad 89’), Adrian Olsen Teigen (John Phillipe Koko 46’) - Andreas Hegdahl Gundersen (Joakim Stormo Halsen 81’), Sander Lille-Løvø

Kampfakta:

Tabell: