Håvard og Elias deler med glede hvilke tre spillere som har vært mest gavmilde til botkassa dette året.

A-lagets botregler 2020

Det er tradisjon i skandinaviske fotballklubber at lagene har egne botregler som bidrar med å holde den indre justisen i vater.

Årets utgave av Levanger FK har to Botsjefer, Elias og Håvard. Botsjefduoen styrer A-lagets indre sirkel med jernhånd hvor ingen slipper unna.

Elias deler gjerne botreglene med LFK Media og gir oss et lite innblikk i hvordan de ligger ann og hvem som ligger "dårligst" ann:

Jaa om vi följer tabellen så är det Vegard Voll som står på den högsta summan just nu. Men inte för att han bryter mot flest regler, utan för att han bryter mot de regler som ger mest i bot.

Men selv om det er mange regler å forholde seg til, har ikke dette ført til de store innbetalingene enda:

Men jag hoppas att det är flera som kommer att gå förbi Vegard och att spelare bryter mot fler regler. Målet är Las vegas efter säsongen. Men just nu så ser det ut att bli Orion Levanger som botresa istället

For å gjøre det oversiktlig og greit har LFK Media valgt å dele bøtene inn i kategorier. God fornøyelse!

Trening

- Ikke komme på trening 1000kr.
- Komme for sent til trening 50kr.
- Feil treningstøy 50kr.
- Bli slått tunnel på etter det er meldt 25kr.
- Tapende lag på trening 25kr.
- Skyte ball over nettet 25kr.
- Ikke dusje etter trening 25kr.
- Glemt tøy 25kr.

I tillegg har Young boys et ekstra ansvar for å rydde inn utstyr etter trening, blir ikke dette fulgt må de betale en liten slant på 25 kr til botkassen.

Kamp

Kamp medfører sine helt egne regler, hvor unødvendige gule og røde kort vil bli straffet av internjustisen.

- Unødvendig rødt kort 300kr.
- Unødvendig gult kort 100kr.

Korona

Klubblege Raymond Brønns lille hjørne. For at klubben skal få gjennomføre trening og kamper er det flere punkter klubben må utfylle. Blant disse punktene står det at alle spillere, trenere og støtteapparat, daglig, må melde inn til klubblege om eventuelle koronasymptomer. Her er fristen kl 10 om morgenen, blir denne fristen brutt vil en ikke kunne trene i tillegg til å måtte betale til botkassa.

-For sen Korona-rapportering 50kr.
-Over 30 min for sen innmelding til Brønn 100kr.

Garderoben

- Glemme å ha med mat 300kr.

Det at spillerne har med mat er en liten ordning spillerne selv har bestemt. Men vi har fått opplyst at dette er en ordning som ikke er aktuell og gjennomførbar nå som spillerne må forholde seg til smittevernsreglene.

- Urinere / kaste snus i dusjen 100kr.
- La klær/håndkle henge i garderoben etter trening/kamp 25kr.

Diverse

- Ikke møte til dugnad 200kr.
- Ikke delta på lagsfest 150kr.
- Glemt kake på bursdagen sin 100kr.
- For sen innbetaling av bot 50kr.
- Div. bot 50kr.

En Div. bot kan blir nødvendig når en spiller gjør noe som går utenfor reglementets fire vegger, men like fult er et så stort overtramp at det fortjener ei bot. F.eks om en spiller stiller på trening i ankelsokker.

- Bli stoppet i sikkerhetskontroll 50kr.
- Minstebot 25/50/75/100kr.

En hovedregel er at alle spillere minimum må betale 100 kr i bot per måned. Minstebotregelen sørger derfor for at de som i utgangspunktet skal betale bøter på 25,-/50,- eller 75,- totalt per måned, må betale kr 100.

- Mobilbruk 25kr.

Upassende mobilbruk er f.eks. under lagmøter, under videogjennomgang eller når en trener prater.