Bildetekst: Stein Arne Aasland mottok en gavesjekk på 100.000 kroner fra Aasen Sparebanks representanter Bjørn Asle Hynne, Trude Hynne og Anja Worum på Moan mandag. Bak ser vi spillere fra klubbens G16-lag.

Aasen Sparebank med stor gave til Levanger FK

I forbindelse med Covid-19, har Aasen Sparebank lansert programmet «Idrettens hjemmeseier», hvor de deler ut totalt en million kroner til lokale idrettslag i sitt nærområde. Mandag møtte bankens representanter opp på Moan med en gavesjekk på hele 100.000 kroner til Levanger FK.

- Dette er en stor anerkjennelse og det motiverer oss at Aasen Sparebank ser at vi som klubb er viktige for barn og ungdom, sier Stein Arne Aasland, sportslig ansvarlig rekrutt i LFK.

Banken var godt representert under tildelingen, og banksjef Bjørn Asle Hynne og rådgiver Anja Worum understreket viktigheten av idrettslagene i lokalsamfunnene:

- Dette er vår måte å hedre ildsjelene i idrettslagene som gir barn og ungdom et tilbud i nærområdet. Vi er bekymret for frafallet i idretten og koronaepidemien har gjort at det er mange vaffelhjerter som skal erstattes.

Til stede under utdelingen var også klubbens G16 og G19-lag, og Trude Hynne, leder for salg og marked i Aasen Sparebank var glad for det:

- Vi i Aasen Sparebank er opptatt av idrett, og har internt stort fokus på trening og trivsel. Idretten medfører mye positivt i et samfunnsperspektiv, spesielt i barne- og ungdomsidretten. Samtidig er det viktig at ungene har forbilder, og vi er derfor veldig glade for at A-laget til Levanger nå snart er i gang med kamper.

LFK har som mål at pengene skal komme hele klubben til gode og håper spesielt å kunne belønne tålmodige spillere med noe sosialt.