STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE

Action Now går inn i en ny fase

Levanger Fotballklubb har siden ifjor hatt ei prosjektgruppe som har arbeidet med bærekraft, lokalsamfunn og utenforskap. Prosjektet er godt mottatt og har mottatt midler fra både Gjensidigestiftelsen og Sparebankstiftelsen SMN - som igjen har gitt grunnlag for engasjement av prosjektleder. Sander Sandvik har fram til nå vært klubbens operative prosjektleder - en oppgave han har løst med både pågangsmot og engasjement. LFK er veldig fornøyd med både jobben, engasjementet og retningen prosjektet har fått og der har Sander vært en svært viktig bidragsyter. LFK takker Sander for bidraget så langt - så kan alle vite at han fortsetter som før i klubben som trener og som bidragsyter i Action Now


Nå går prosjektet inn i en ny fase, der LFK-styret har vedtatt å opprette Action Now Trøndelag som egen organisasjon, der prosjektgruppa, bestående av Bjørn Pedersen, Christian Wee, Gunnar Løvaas og Anders Eggen, utgjør selskapets styre og Stein Arne Aasland overtar rollen som prosjektleder i Action Now. Han kommer fra jobben som pedagog og assisterende rektor ved Vinne Skole og vi gleder oss til å ha ham på laget.


Stein Arne Aasland er ikke ny i LFK-drakta. Har har vært med som trener, lagleder og frivillig i hele klubbens reise, så han kjenner kulturen godt. Hans viktigste oppgave blir å forankre Action Now i hele klubben og drive opplæring av spillere, trenere og ledere, både i de i LFK-drakt og med samarbeidspartnerne våre. Så klubben ønsker Stein Arne velkommen tilbake i klubben og ønsker lykke til med oppgaven.

Sander og Stein Arne

Siden er laget av Hattrem AS

false