STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE

Action Week

Action Now er klubbens initiativ hvor vi dykker dypere inn i vår samfunnsrolle og bærekraft. Det handler om å se større enn banen og inn i hjertet av vårt lokalsamfunn.

Denne uka er spesiell, da vi markerer Action Week. På mandag sparkes det hele i gang med en damekamp der LFK møter Nardo kl. 20.00. Tirsdag gir vi studenter muligheten til å lære mer om økonomi, med et foredrag av Kevin Holmli fra SMN på Nord kl. 15-16. Onsdag blir det tid for inspirasjon ved Levanger vgs, hvor vg-elever får et innblikk i kunsten av lagbygging fra kl. 11:00 - 12:0, presentert av Per Verner Rønning og Hege Hov Eggen.

Men uka stopper ikke der. Torsdag skal noen av våre senior herrespillere besøke SFO ved Halsan og Nesheim skoler. Fredag blir en travel dag på Moan, med besøk fra velkomstklassen fra Frol kl. 09:30-12:30, og 7.trinn fra Nesheim kl. 12:30-13:30. Begge gruppene vil få omvisning og litt fotballaktivitet, selvfølgelig med våre herrespillere.

Lørdagen kaller på alle fotballentusiaster med "Vi bryr oss-kampen" kl. 15:00, der LFK møter Stjørdals-Blink. Gratis inngang! Har du gitt ditt bidrag? Trykk på linken: Vi Bryr Oss

Vi avslutter uka på søndag kl. 11:00 - 13:00 ved å bidra til et renere miljø, hvor alle klubbens spillere i samarbeid med Levanger kommune og Retura vil rydde Eidsbotn og strandområdet ut til Børøya.

Vi i klubben tror at fotball er mer enn bare et spill. Gjennom Action Now, ønsker vi å vise at vi er forpliktet til å gjøre en forskjell, bygge sterkere bånd i samfunnet vårt og jobbe mot en bærekraftig fremtid. Fordi vi bryr oss, fordi vi er en del av noe større.

Siden er laget av Hattrem AS

false