STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Ådne Gikling Bruseth og Jo Sondre Aas poserer fornøyde etter at førstnevnte ble enig med klubben om en toårskontrakt.

Ådne Gikling Bruseth har signert

Marius Olsen, Bendik Brevik, Max Williamsen og Heine Gikling Bruseth. Horenus Taddese, Benjamin Stokke, Bendik Bye, Elias Hadaya og Bent Sørmo. Listen over spillere som har gått mellom Kristiansund BK og Levanger FK begynner å bli fyldig.

Det siste navnet på lista er Ådne Gikling Bruseth. Etter å ha trent med klubben over en periode, og spilt treningskamper mot både Trønder-Lyn og Rosenborg, har angriperen fra Sunndal blitt enig med klubben om en toårskontrakt.

Ådne er en 24 år gammel angriper fra Gjemnes som har tilbragt de fire og et halvt siste årene i USA. Der har han spilt collegefotball i Missouri og studert sports management.

1998-modellen står med én kamp i OBOS-ligaen for Kristiansund fra 2016. I perioden 2015 til 2018 spilte han regelmessig for KBK 2 i 3. og 4. divisjon, en periode som endte med 48 scoringer på 57 kamper.

Sist gang han spilte fotball i Norge var for Sunndal, da han i sesongen 2019 scoret tre mål på seks kamper i 3. divisjon, før ferden gikk over dammen til USA.

- VELDIG GODT FORNØYD 

Sportslig leder Raymond Brønn er fornøyd med at enda en brikke faller på plass i puslespillet om sesongen 2023.

«Ådne har vært på prøvespill hos oss et par uker nå. En spennende spiller med ferdigheter som passer inn i vår spillestil. Ådne har fått vist frem sine kvaliteter, senest i kampen mot RBK i Sodvinhallen.

Vi er veldig godt fornøyde med å få på plass en slik spiller. Vi fortsetter langsiktig strategi i forhandling med spillere.»

GODT INNTRYKK

Ådne gir uttrykk for at han er trygg på at han har gjort et klokt valg.

«Etter 4,5 år i USA skal det bli veldig spennende å spille i norsk fotball igjen. Levanger FK er en profesjonell klubb med mange fantastiske personer både i og rundt klubben.

Jeg ser virkelig frem til å være med å dyrke en vinnerkultur og skape gode opplevelser her på Moan!»

Vi ønsker Ådne varmt velkommen til LFK!

FOTO: Kjell Heggelund

Siden er laget av Hattrem AS

false