Adrian Olsen Teigen har forlenget sin avtale med LFK

Adrian forlenger med LFK!

Adrian Olsen Teigen har signert en to års forlengelse av sin avtale

Dette betyr at den talentfulle unggutten binder seg til klubben ut sesongen 2022.

Adrian som blir 21 år i november, kom til LFK i 2018. Han etablerte seg for fult i 2019 og ble en viktig brikke for et lag som imponerte stort etter en tøff start.

Fantastisk talent

Per Verner er full av lovord når han forteller om at Adrian har forlenget sin kontrakt:

-Dette er en viktig signering for oss. Adrian er en målbevist spiller som hele tiden ønsker å bli bedre, noe han til de grader har viste de to siste årene. Adrian er en fleksibel spiller, han spilte høyre midtbane i fjor og har i år bekledd indreløper. Han er taktisk, har god teknikk og er et treningstalent. Vi tror Adrian kan nå langt og er kjempeglade for at han velge å utvikle seg videre i Levanger.

Vi ser frem til flere oppturer på banen, sammen med deg Adrian!