STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE

Adrian Olsen Teigen forlenger!


"Det er veldig gledelig at Adrian har valgt å signere avtale med oss videre." Ordene tilhører Raymond Brønn, sportslig leder i LFK. "Teigen var på utgående kontrakt nå til sommeren, så for oss er det viktig å ha med han videre. Vi bygger lag for fremtiden, og Teigen er en del av planen. Selv om kontrakten gjelder ut sesongen, så håper vi å gjøre oss attraktive nok, slik at han blir med oss videre også

Hovedtrener Per Verner Rønning er naturligvis meget fornøyd med signeringen. "Det sier seg selv at det er viktig for oss å re-signere vår kaptein! Teigen har vært en lojal spiller med gode kvaliteter i flere år."

Hovedpersonen begrunner sin avgjørelse slik: "Først og fremst fordi det er en veldig fin gjeng jeg spiller fotball med, en gjeng med et stort potensiale! I tillegg har jeg hatt min første skadefri pre-season siden 2019, og jeg håper jeg kan utgjøre en større forskjell på dette nivået i år enn jeg har gjort de to siste sesongene. Det har vært veldig artig å være med og kjempe i toppen mot slutten av de siste sesongene, og jeg vet at vi som lag er gode nok til det i år også, så gjenstår det å se om vi kan få ut potensialet som bor i oss fremover!"

Siden er laget av Hattrem AS

false