Foto: Kjell Heggelund

Låneavtalen med Alexander Zoulakis avsluttet

Alexander Zoulakis, som kom på lån til Levanger FK fra Fredrikstad i slutten av mai, avslutter nå sin kontrakt som i utgangspunktet skulle vare ut sesongen.

Vi takker Alexander for god innsats i Levanger-trøya og takker Fredrikstad for godt samarbeid i perioden han har vært hos oss.

Alexander som spilte med nummer 22 på ryggen for Levanger, virket godt fornøyd med oppholdet tross at låneavtalen nå avsluttes tidligere en tenkt:

Det har vært en fin gjeng å være sammen med i Levanger. Jeg har fått spilt mange kamper og er fornøyd med oppholdet. Jeg er fornøyd sånn som det ble, men ville tilbake til Fredrikstad og fighte videre der, sa Zoulakis på tlf med LFK Media

Han tror Levanger kan fortsette å gjøre det bra denne sesongen. Han trekker frem at laget han rakk å spille 9 kamper for har flere gode enkeltspillere og en effektiv spillestil som fungerer og gir uttelling veldig ofte.

Vi ønsker Alexander lykke til videre i FFK!