STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Foto: Peder Sjøbakk Lund

Årets første for G16

Etter flere forsøk skulle årets første seier komme for 16-åringene i 0. divisjon. Søndag kveld fløt spillet godt, og det var ikke ufortjent at laget tok ledelsen etter 26 minutter. Et flott angrep langs venstresiden endte opp hos Petter Rødal Myhrås, som satte ballen kontant i det nærmeste hjørnet. Bortelaget hadde imidlertid ikke tenkt å gi seg, og var farlige på overganger. Etter en halvtime kom de seg inn i straffefeltet og ble tildelt straffespark. Dette ble ekspedert sikkert ned til venstre i målet. LFK-guttene tok imidlertid umiddelbart affære, og etter et flott forarbeid av Sigurd Sorger Olsen langs høyresiden, kunne Embrik Pettersen sette ballen i mål fra kloss hold. Andreomgangen bar preg av et LFK-lag med mye ballinnehav, men hvor Steinkjer forsøkte å utnytte brudd. Kampen lå på vippepunktet, da Sondre Åsland slo en fin ball i bakrom som Embrik Pettersen kom først på. Han slo inn foran mål, og denne gang var det Eirik Reinaas Bjørshol som var på rett plass og styrte ballen inn til 3-1 da kampuret viste 69 minutter. Embrik Pettersen ble tomålsscorer da han snappet en ball seks minutter før slutt og satte den kontrollert i lengste.  Dermed kunne LFK-guttene juble for årets første tre poeng i banken da dommeren blåste av oppgjøret.

Sander Sandvik, trener G16

LFK Media tok en liten prat med en fornøyd hovedtrener Sander Sandvik etter kampslutt. Seier mot "naborival" Steinkjer i dag, Sander. Hvordan føles det?

Det spiller liten rolle hvem seieren kommer mot slik situasjonen har vært. Vi har egentlig gjort flere gode prestasjoner, og kanskje følt at vi burde hatt noen poeng, men man må gjøre seg fortjent til det man får. Å vinne en fotballkamp er alltid godt, og spesielt når man har jobbet en lang stund for det!


Hva vil du si dine gutter lyktes med i dag, som la grunnlaget for dagens utfall?

Vi lykkes først og fremst mye bedre med forsvarsspillet vårt i dag, og er mye tettere bakover enn hva vi har vært i tidligere kamper. Så klarer vi å kontrollere mye mer av kampen med ballen, kontra tidligere kamper. Det er et stort steg i riktig retning. I dag får vi også rimelig uttelling fremover på sjansene våre, og det gjør at vi i sum sitter igjen med en fortjent seier.

Veldig mye positivt i kveldens kamp. Hva skal G16 ta med seg videre spillteknisk i de resterende kampene i 0-divisjon?

Nå greier guttene forhåpentligvis å senke skuldrene litt, uten å kjenne på det "stresset" av at man ikke har fått noe igjen for innsatsen tidligere i høst i form av poeng. Hvis vi kan bygge på det vi gjorde i kveld, både når det gjelder ballinnehav, og å bli enda tøffere på å spille fremover når det blir rom, så tror jeg vi kan stelle i stand trøbbel for flere lag i høst. Så blir det selvfølgelig viktig at vi greier å ta vare på den defensive ærgjerrigheten vi hadde i dag, der synes jeg vi er mange hakk bedre enn vi har vært tidligere i høst i denne kampen.

KAMPFAKTA
BDO-serien G16 0. divisjon
TOBB ARENA 19.09.21 KL. 18.00
Dommer : Madelen Erika Rønvik, Trane SK
1-0 26.min. Petter Rødal Myhrås
1-1  31.min. Oliver Rennemo Olsen
2-1 35.min. Embrik Pettersen
3-1 69.min. Eirik Bjørshol
4-1 74.min. Embrik Pettersen
Tilskuere: 108

Levanger stilte med følgende tropp:


Kevin Skei Bye, Anis Shqipe Hasani, Lars Eriksen, Sondre Lund Åsland, Ahmed Said Mahmud, Ådne Børstad, Petter Rødal Myhrås, Sander Sæther Karlsen, Embrik Pettersen. Eirik Reinaas Bjørshol, Brage Ness Aas, Teodor Mantynen, Sigurd Sorger Olsen, Abdul Sadek Ahmad, Kasper Sønsteby Andersen.

For LFK Media, Asmund Bjørshol

Siden er laget av Hattrem AS

false