STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter

Årets trener og storseier!

På et solfylt Moan lørdags formiddag sikret Levanger FK en overbevisende 5-1 seier over Gjøvik-Lyn. Til tross for den kalde temperaturen, var det solen og lagets strålende innsats som varmet tilskuerne. Sanel Bojadzic og Jo Sondre Aas viste seg frem ved å skåre to mål hver, mens Ermal Hajdari la til et mål.

Men det var ikke bare resultatet som var verdt å feire. Før kampstart ble Levanger FKs hovedtrener, Per Verner, hedret som årets trener i PostNord-ligaen. En utmerkelse der samtlige trenere i ligaen sitter i juryen og kårer den mest fremragende blant dem. Verner uttrykte sin takknemlighet og sa det var en spesiell ære å bli anerkjent av sine kolleger.

For de som ønsker å ta del i atmosfæren fra den bemerkelsesverdige dagen, har vi lagt ut en video under her. Videoen inneholder innmarsj, intervjuer og jubelscener etter kampslutt.

Vi fortsetter å vinne og vi forsetter å slå rekorder. Nå er det Ull/Kisa borte før vi avslutter med Ullern hjemme. Begge kampen spilles lørdag kl. 13:00.

false