STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETER
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Foto: Kjell Heggelund

Arne Gunnes takker for seg i LFK

Publisert: 09.03.22

Som allerede kjent har Arne Gunnes blitt solgt fra LFK til Bryne FK.

Den kanskje viktigste spilleren for Levanger FK i fjor har altså forlatt klubben til fordel for OBOS-klubben Bryne. Han vil bli sterkt savnet på LFKs A-lag med sin kløkt, spillestil og målteft, men vi ønsker han selvfølgelig masse lykke til i Bryne FK. Arne blir ikke lett å erstatte for LFK, men dette er han vel unt!

Les Arnes takk til Levanger FK i et skriv sendt fra treningsleiren med Bryne FK i Marbella:

Arne er nå på treningsleir i med Bryne i Marbella. Foto: Arne Gunnes
Hei, alle i og rundt LFK!

Tusen takk for ei vanvittig fin tid sammen med dere! Har blitt veldig glad i alle og enhver som bryr seg om LFK. Jeg har svært mye å takke LFK for. De hadde troa på meg og ga meg en stor rolle umiddelbart. Uten LFK ville jeg ikke sittet der jeg er nå i dag. Det er ikke lett å forlate miljøet i LFK, men når en klubb som Bryne var villige til å hente meg så var dette noe jeg hadde svært lyst til. Det blir et steg opp både sportslig og økonomisk, så jeg kunne ikke si nei. Dette var mye av grunnen til at jeg kom til LFK, da jeg visste at det er et utstillingsvindu for spillere som vil opp og frem. Det at klubben da i tillegg får penger tilbake for meg håper jeg kan være noe som bidrar til at LFK kan fortsette å bygge klubb og videreutvikle det som har blitt starta. Alt dette skjedde såpass kjapt da det først ble enighet, så jeg har ikke fått sagt hadet til noen, men det tar vi igjen når jeg kommer til Moan for å se kamp en gang i år, om det lar seg gjøre.

Ønsker også å takke både veteranene og LFK Stallions. Dere bryr dere genuint om klubben og er store støttespillere for oss i spillergruppa. Jeg er evig takknemlig for mottakelsen jeg fikk i fjor og for all støtten jeg og laget har fått i løpet av hele 2021! Så, tusen takk for ei fin tid sammen og lykke til videre. Dere vil bli savna. På gjensyn! En by, ett lag, ett Levanger!

Sigurd Eggen i Sportslig utvalg hadde følgende å si til LFK Media om salget av Gunnes:

Det er selvfølgelig tøft for oss å gi slipp på en spiller som Arne, som betyr mye for oss både på og utenfor banen. Arne ønsket selv dette veldig sterkt, og da klarte vi etter lange forhandlinger å bli enige med Bryne. Vi ønsker han selvsagt all mulig suksess og kommer til å heie på han fremover.


Tilbakeblikk på en av hans mange praktskåring for LFK i 2021-sesongen. Her den fantastiske skåringen hjemme mot Øygarden 11. juli i fjor.

Hovedtrener Per Verner Rønning uttalte dette til LFK Media ifm. at Arne har forlatt LFK:

Moro for Arne å få en slik mulighet. Arne har lagt bak seg en veldig god sesong og gjort en flott jobb for oss. Samtidig viser det at vi som klubb jobber godt, og nok en gang former en spiller for et høyere nivå. Vi ønsker Arne masse lykke til i Bryne.


LFK ønsker Arne lykke til i ny klubb med tro på at han vil finne sin plass der!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Siden er laget av Hattrem AS