Foto: Kjell Heggelund

Avdelingsoppsettet for 2021 er klart

Årets sesong blir blir ikke veldig ulik fjorårets med tanke på hvem Levanger skal møte.

Tre lag byttes ut
Bryne rykket opp til OBOS fra avd. 2, mens Bærum og Asker er flyttet til avd. 1.
Inn i avd. 2 kommer Kjelsås og Skeid, og Øygarden som rykket ned fra OBOS.

Dette betyr at det ikke blir noen turer nordover i årets serie heller.

I år som i fjor blir det to tøffe avdelinger med mange spennende oppgjør. I oppsettet er det tatt hensyn til reise og sportslige kriterier, samtidig som er det litt variasjon fra i fjor, sier daglig leder i Divisjonsforeningen, Kari Lindevik til fotball.no.
- Vi har hatt et godt samarbeid med Divisjonsforeningen om oppsettet. Vi håper og tror at 2021-sesongen kan bli mer normal enn den i fjor, og gleder oss til seriestart. Selve spilleplanen blir offentliggjort 20. januar, sier Rune Pedersen i NFFs konkurranseavdeling til fotball.no.