STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Per Verner Rønning med Bendik Brevik og Heine Gikling Bruseth.

Bendik og Heine på lån ut 2022!

Midtstopper Bendik (f. 2003) har allerede rukket å spille ni kamper for Levanger, mens indreløper Heine (f. 2004) har notert seg for totalt tre kamper i LFK-trøya. Det er nå en glede å kunne kunngjøre at begge har signert på låneavtaler som strekker seg ut sesongen 2022!

Bendik uttaler følgende etter å ha bundet seg til LFK ut sesongen:
"LFK kan tilby en utrolig fin utviklingsarena for meg. Det er et sted hvor jeg føler meg hjemme og hvor jeg føler at jeg har blitt godt mottatt. Det virker som at klubben ønsker å satse på meg, og det synes jeg er betryggende."

Om sin låneavtale med LFK sier Heine Gikling Bruseth følgende:
"Jeg ønsker å utvikle meg og ta nye steg. LFK kan tilby en fin plass og arena å vise meg frem på. Jeg har sett at LFK har et bra lag, og jeg har mange gode kompiser her, derfor har jeg valgt å signere for LFK."

Spillende assistenttrener Jo Sondre Aas er svært fornøyd med å ha sikret seg de to Kristiansund BK-spillerne ut inneværende sesong:
"Bendik har allerede vist at han er viktig for oss. Han er en god spiller som vi skal utvikle videre for både vårt system og for KBK."
"Heine viser i kveldens kamp mot Rosenborg at han er en spillertype som kan skape mye. Han kan dra av press og passer godt som en indreløper i vårt system, og er en spiller vi håper vi kan dra nytte av denne sesongen. Han kommer til å bli en god fotballspiller."

Under kan du se to av høydepunktene til Bendik og Heine i LFK-drakta. Vi håper på mange nye minner videre utover sesongen!

LFK ønsker å takke Kristiansund BK for konstruktiv og god dialog i forbindelse med overgangene til begge to.

Foto: Johan Arnt Nesgård, Trønder-Avisa

Siden er laget av Hattrem AS

false