I påska arrangerer Levanger FK sin egen Påskelabyrint.

Bli med på Levanger FKs Påskelabyrint

I Levanger FKs Påskelabyrint gjemmer det seg 5 spillere.

Fra skjærtorsdag til og med 2. påskedag kommer LFK Media til å slippe daglige hint og det er deres oppgave å finne ut hvilke spillere som gjemmer seg i labyrinten.

Hver dag slippes det to hint om hver spiller. Et hint om spilleren og et hint om spillerens hjemsted. Klarer du å finne ut av hjemstedet er du på god vei til å også finne ut om hvilken spiller som hjemmer seg i labyrinten.

Hvordan delta

Alle våre kanaler i sosiale medier er åpne. Svaret kan sendes til oss på facebook, Instagram eller på twitter. Du kan også når som helst sende inn forslag, men sende gjerne alle forslagene samlet. Merk også svaret ditt med Levanger FKs Påskelabyrint.

Svarfrist er i løpet av 2. påskedag og løsningene vil bli publisert på tirsdag 6/4.

Følg med og lykke til!

God Påske med vennlig hilsen LFK Media.