Foto: Svein Grundetjern

Borteseier etter sterk andreomgang

4.serierunde i PostNord-ligaen Avd. 2
Fløy - Levanger 2-3 (2-1)
Arkicon Arena, Flekkerøy
04.07.2021

Målscorere: 10’ Thomas Nygaard (Fløy-Flekkerøy), 26’ Arne Gunnes (Levanger FK), 40’ Mathias Grundetjern (Fløy-Flekkerøy), 63’ Sander Sundnes (Levanger FK), 82’ Arne Gunnes (Levanger FK).

Fløy-Flekkerøy var det førende laget i første omgang. Thomas Nygaard stanget Fløy kontant i føringen på et innlegg fra kaptein Dejan Corovic etter 10 minutt.
Etter 26. minutt omtrent chipper Madhu kula inn i Fløys 16-meter og der er Gunnes som skårer på en godt plassert heading. Fem minutt før pause er det Fløys Grundetjern som gjør at lagene går til pause på stillingen 2-1.
Første omgang ble en skuffende og tam forestilling fra Levangers side, som kan være glad at utgangspunktet før andre omgang ikke var verre.

I andre omgang viste Levanger en helt annen side av seg selv og jekket seg opp flere hakk. I det 63. minutt utligner Levanger etter et hardt og langt frispark fra Hagbø som prikkes inn til Sundnes, han bredsider den nede til høyre for keeper. Signaturinnlegg fra Hagbø.
I det 75. minutt fikk Arne Gunnes muligheten til å ta Levanger opp i føringen på straffespark etter at Madhu ble felt. Den sjanser brenner han til hans og lagkameratenes frustrasjon. Men hvem andre enn Gunnes er det som dukker opp inne i Fløys 5-meter på et innlegg fra Madhu og klarer å rote ballen over mållinja. Levanger snur kampen til 2-3 i det 82. minutt og det blir også sluttresultatet. Den svake førsteomgangen rettes opp og vi tar med oss 3 poeng fra Flekkerøya like utenfor Kristiansand.

LES TWITTERTRÅD

Kampstats fra fotball.no

Se høydepunkter fra kampen her:

Foto: Svein Grundetjern