STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE

Dacapo Moan – Exit Kristiansund – LFK videre til 3. runde i 2023?

Stedet var Moan, tiden var 2. mai 2013, anledningen var 2. runde i NM, stemningen var elektrisk når kampen går til ekstraomganger på stillingen 2-2 og Levanger vinner 4-2 og er klar for historisk 3. runde i NM. Den stemningen skal gjenskapes på Moan på torsdag.

Det kan fort bli reprise når topp i OBOS-ligaen møter topp i Post Nord-ligaen i kampen om å komme til 3. runde i NM. To formsterke lag møtes på LFK-fortet på Moan. Levanger har en organisering og en holdning i laget som vil skape ODDS-bombe i ballbyen.

Levangerguttene har imponert i serien så langt og er ubeseiret med sju strake seire i seriestarten. Deres gode defensive organisering med bare to baklengs og gode mentalitet og lojalitet til Per Verners kampplan har gitt dem uttelling i kamp etter kamp.

Nå skal de måle krefter mot toppen i OBOS-ligaen, Kristiansund, som spilte i Tippeligaen i fjor, ligger â poeng med ledende Fredrikstad. Denne kampen gir oss en pekepinn på hva som venter når LFK-guttene sikter en divisjon opp til neste år. Kristiansunds formkurve peker også oppover med tre sterke seire i de siste kampene og må finne seg i å ha favorittstemplet.

Vestavinden på fort Moan er blitt en del av klubbens varemerke. Værgudene lover da capovær på torsdag også, men denne gangen møter de et lag som er vant til vestavær i form av både vind, regn og kaldt. Så her er det lite fordeler å hente for LFK’erne

Torsdag er LFK-maskina i gang igjen. Arrangementsstaben leverer OBOS-standard på arrangementene. Det er betryggende å vite at det ikke er bare på banen at klubben leverer beste praksis. Nå venter vi 1000 tilskuere til å heie LFK-gutan til 3. runde.

Trener Per Verner Rønning er mer nøktern før NM-duellen på Moan. Dette er en BONUSKAMP for oss, laget er skadefritt og gutta toppmotiverte på å by OBOS-toppen opp til kamp. Nå får vi se hva vår gode defensive organisering duger til, framholder LFK-sjefen som i dag beordret laget til restitusjon i Trønderbadet.

Cupavansement gir også et godt bidrag i klubbkassa. Et par-tre hundre tusen ligger i potten ved avansement. Og det er mange som gleder seg til NM-trekning til 3. runde på torsdag kveld, forhåpentligvis med LFK i kurven og en ny toppmotstander på Moan.

Siden er laget av Hattrem AS

false