STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETER
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Sara Celine Brenne (t.v) og Ane Hallset (t.h.) her fra siste åpne trening for kvinnefotballsatsingen i november. Foto: Kjell Heggelund

Det blir kvinnelag i Levanger i 2022

Kvinnefotballsatsingen i Levanger FK er et faktum, i 2022 blir det lag i 4. divisjon. Laget skal hete Levanger FK/Sverre/Skogn.

Hovedtrener for kvinnelaget blir LFK-veteranen Stig Gøran Brenne sammen assistenttrener Espen Lyngsaunet.
Nora Hjorth Kjelvik tar rollen som spillerutvikler og  keepertrener blir Jacob Bøhn-Flatås.
Det er også klart at Tove Kjeldsen går inn som sportslig leder.

Prosjektleder for kvinnefotballsatsingen er Ronny Dypvik.

 

LFK media har tatt en prat med flere av de involverte i prosjektet knyttet til kvinnefotballsatsingen.


Hovedtrener for kvinnelaget Stig Gøran Brenne ser lyst på oppstarten av kvinnelaget:

Stig Gøran Brenne under siste trening i november.

Det var litt spennende å se om det var noe grunnlag for å komme i gang med et satsningstilbud på kvinnesiden. Det var god oppslutning av interesserte for tilbudet da det ble lansert og selv om noen valgte å ikke bli med videre har vi nå vært 20-25 spillere på trening i hele november. Det er bra!

Vi hadde et møte med spillergruppen i slutten av november der vi summerte opp litt etter de 8 treningene vi hadde i november, der spillerne fikk beskjed om å gi tilbakemelding om de ønsket å være med videre. De ble mange nok til at det blir lag i 2022.

Jeg har stor tro på laget ut i fra det jeg har sett nå før jul og synes det ser lovende ut.
Det som er viktig nå er at vi klarer å skape en treningskultur, så om vi klarer å sette den tror jeg dette blir kjempebra.
Det er mange gode spillere i gruppen, så hvis vi får trent godt så tror jeg at vi skal klare å bite godt i fra oss når serien forhåpentligvis starter i april.
Det legges opp til fire treninger i uka over jul.

Gruppen er aldersmessig ganske todelt. Ca halvparten har kommet opp fra J17 og resten er eldre etablerte spillere. Snittalderen ligger nok rundt ca. 20 år.

Ut fra det jeg har sett til nå så har jeg stor tro på kvinnefotballsatsingen i Levanger og har nok som et mål at vi skal rykke opp kommende sesong, men også at vi kan klare å spille om opprykk til 2. div i 2023-sesongen. Det tror jeg er mulig å få til med denne spillergruppen og det apparatet som er rundt laget, sa Brenne til LFK Media.

 

Ronny Dypvik i sportslig utvalg har vært prosjektleder for Kvinnefotball 2022 og gleder seg stort over at det nå endelig er klart at det blir kvinnelag:

Jeg har inntrykk av at spillergruppen er en ivrig og entusiastisk gjeng.
Vi er heldige og fått med noen studenter som er litt eldre. Noen med litt mer erfaring og rutine er vi nok avhengige av. Jeg har stor tro på prosjektet ogtror dette blir kjempebra. Vi har fått til et bra trener apparat rundt laget med Stig Gøran Brenne, og så er  veldig gledelig at Tove Kjeldsen har sagt ja til å være sportslig leder for kvinnelaget.

Laget kommer den kommende sesongen til å hete Levanger FK/Sverre/Skogn, dette for å få til gode hospiteringsordninger for de som spiller på J17-lagene påSverre og Skogn. 
Laget er også påmeldt nyttårsturneringen i Vuku-hallen som går av stabelen på nyåret, sier Dypvik.
Fra kvinnenes siste åpne trening i november. Foto: Kjell Heggelund

Leder i LFKs sportslige utvalg Flemming Rehtmar hadde følgende å si da LFK Media ba om en uttalelse i forbindelse med kveinnefotballnyheten i Levanger:

Ja dette er en gledens dag for Levanger FK endelig å få startet opp med kvinnefotball igjen etter mange år uten et slik tilbud. Lagets navn blir, Levanger FK/Sverre/Skogn. Jeg vil først få takke alle som har vært involvert i planlegging, kommunikasjon med klubbene Sverre, Skogn og Nessegutten og arbeidet med informasjon møter og spillermøter.

Prosjektet kvinnefotball har vært et meget spennende prosjekt med meget korte tidsfrister før vi kunne ta den endelig beslutning, men nå er LFK kommet så langt at vi starter opp kvinnefotball.

Vi startet opp prosjektet med Ronny Dypvik som leder for prosjektet, litt inne i prosjektet inviterte LFK Tove Kjeldsen inn til en prat omkring kvinnefotball og om hun kunne tenke seg å ta på seg jobben som Sportslig leder for kvinnefotball.

LFK fikk positivt tilbakemelding og LFK ønsker Tove Kjeldsen velkommen som sportslig leder for kvinnefotball.

Jeg har vært på flere treninger og ser stort engasjement fra trenere og spillere og ønsker laget lykke til med sesongen 2022.


Se bildekarusell fra treningen torsdag 25. november som pågikk i tidvis tett snødriv. FOTO: Kjell Heggelund

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Siden er laget av Hattrem AS