Foto: Jørgen Haug, T-A

Det ser lyst ut for LFK G16

Levanger Fotballklubb har i år to (2) G16 guttelag på til sammen 44 spiller. Dette gir en differensiert treningshverdag hvor flere spillere også kan få prøve seg i begge spillergrupper for å ha noe å strekke seg etter.

Optimistiske. F.v. Sportslig leder Flemming Rehtmar og G16-trener Sander Sandvik. Foto: Jørgen Haug, T-A.

Gutter 16-gruppa består av spillere fra hele Levanger. De kommer fra både IL Sverre og SPKL Nessegutten samt 1 fra Inderøy.

Etter noen årganger med færre spillere, ser vi med optimisme på de kommende årgangene i Levanger. Vår målsetning er å basere oss på å utvikle egne spillere fra nærområdet som kan ta steget opp i vårt seniorlag, sier Sander S og Flemming R.