STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Foto: Kjell Heggelund

Dramatisk opprykksfinale mellom Levanger 2 og Steinkjer

Steinkjer vant opprykksfinalen 2-3 (4-3 sammenlagt) og rykket dermed opp til 3. divisjon, til de tilreisendes øredøvende jubel! Vårt unge mannskap gjorde en helhjertet innsats og fortjener all ros for forsøket, tross at LFK 2 måtte starte andre omgang med en mann mindre.

1.omgang
Publikum ble vitne til en meget innholdsrik og dramatisk opprykksfinale. Etter 1.omgang kunne og burde faktisk LFK2 ledet oppgjøret. Marius Høstland hadde ei heading i stolperota, og like etter kunne Marcus Øgstad bare bredside ballen  på nesten blankt goal, men han fikk ikke rent treff. Steinkjers mål kom etter halvspilt omgang på ei kontring. Salem Chabchoub kom på et 40 meters løp på sin venstre side og  plasserte ballen hardt bak LFKs keeper (0-1). 2 minutter ut ekstratida mister Steinkjers Daniel Belsvik ballen i duell med Sylvester Beah høyt oppe i banen, ballen havner til Marius Høstland som tar den med, legger inn foran mål og etter mye frem og tilbake skyter  Simen Moksnes fra 5 meters hold ballen i krysset utagbart for Ekrem i steinkjermålet! (1-1). Så og si rett fra avspark begynner dramatikken. Granit Buzuku spiller fram Sindre Sakshaug som i faller i duell med Tevje Torp innenfor 16-meteren. Dommer forhører seg med linjemann og det ender til slutt med dobbel straff for LFK2! Rødt kort til Tevje Torp og straffespark til Steinkjer. Granit Buzuku scorer på straffa og dermed står det 1-2. Ingen tvil om at denne avgjørelsen er med på å prege andre halvdel.

2.omgang
8 minutter ut i omgangen får Andrej Novak et dårlig treff på en igangsetting og Steinkjers Bender Bejan får en enkel jobb å sette inn 1-3.Kvarteret før slutt får LFK2 corner. Ingemar slår den fint inn med høyre og Børge Nonstad header i mål (2-3) Like før slutt får LFK2  to utviste spillere til, etter at Børge N og Marius H fikk sine andre gule. Omgangen var derimot langt fra amper eller- stygtspillende. Steinkjer spiller de siste 10 minutter med 3 mann flere på banen, får flere overganger, men LFKs gutter står tappert i mot. Steinkjer vinner dermed 2-3.


KAMPFAKTA
Levanger 2  - Steinkjer 2-3 (0-1)
2.kvalikkamp til 3.divisjon
TOBB Arena Levanger, lørdag 30.10.21
Dommer: Rikhard Haugen Lyng (Freidig, SPK)
Publikum: 680

0-1 21' Salem Chibchoub
1-1
45' Simen Moksnes
1-2
45' + Granit Buzuku 1-2 (straffemål)
1-3
53' Bender Beyan 1-3
2-3
74' Børge Nonstad 2-3

Kampfakta fra NFF


LFK Media fikk som vanlig et intervju med trener Peder S. Lund etter kampen:

Hva sitter du igjen med av tanker etter kampslutt?

Hva skal man si etter dette? Dette var litt av en kamp. I 1. omgang synes jeg vi er klart best, selv om jeg mener at vi ikke er gode nok i banespillet så skaper vi masse målsjanser og kunne hatt både to, tre og fire mål. Vi er ikke dyktig nok til å spille av de to spissene så ofte som vi ønsker, men vi klarer likevel å skape mye, og det er bra.
I 2. omgang er vi én mann mindre, men vi kunne ikke "legge oss ned" på grunn av det. Vi ble enige om å gå ut og ha troen på det og fortsette å kjøre på, vi visste at vi kom til å få muligheter. Det var veldig unødvendig å gi bort deres tredje mål. Vi mister energi og litt troen på det etter det, men klarer å mobilisere igjen etter at vi gjør noen taktiske grep og bytter som skaper energi med friske bein. Vi må ha mål og spiller mer direkte. I en periode klarer vi å sette et voldsomt press på dem, og er så nære utligning 10 minutter før slutt.
Vi skulle ha avgjort kampen i 1. omgang, i hvert fall satt oss i en bedre situasjon med de sjansene vi skaper. Men alt i alt er jeg veldig stolt av guttene som gir alt de har. Nå skal vi samle oss og ta en liten pause, før vi går inn i 2022 med en erfaring rikere, og nye mål å strekke oss mot. Til slutt vil jeg takke alle som kom til Moan og lagde en herlig ramme rundt kampen, samt gratulere SFK med opprykk, og ønske de lykke til i 3. divisjon neste år!

Siden er laget av Hattrem AS

false