Elias Hadaya har signert på en ny avtale med LFK!

Elias forlenger sin avtale med LFK!

Levangers soleklare førstevalg mellom stengene, de siste to sesongene, har valgt å fortsette karrieren i Levanger.

En helg fylt med forlenginger startet med Saugestad, fortsatte med Madhu og avsluttes med Elias. Dette gjør at trilogien er sluttet. Det har vært mye spekulasjoner rundt hvor Elias kom til å spille fotball i 2021. Nå har vi endelig svaret på det.

God følelse inn mot årets sesong

Tiltross for at han holdt like mange Clean Sheets i 2020 som han gjorde i 2019, på kun halvparten av kampene, så er ikke Elias fornøyd med forrige sesong:

"Forrige sesong var helt ok. Jeg og laget føler nok at vi burde ha hatt en plass i sluttspiller og jeg synes det var skuffende at vi ikke klarte det".

Det kan virke som om Elias har noe uoppgjort da intrykket er at laget hadde fortjent en bedre sesong i fjor. Optimismen frem mot årets sesong er dog tydelig og fremtrer i samtalen vi har med Elias:

"I år synes jeg at vi har et lag som virkelig kan være med i toppen og krige. Vi har hentet inn nye spennende spillere og vi har klart å beholde mange av spillerne fra i fjor. Jeg har en god følelse inn mot årets sesong!"

Kunne valgt en annen arbeidsgiver

Spekulasjonene rundt hvor Elias kom til å spille fotball i 2021 har vært mange. Det har vært rykter om eliteserieklubber og vi kan trygt si at tilbudene har florert:

"Jeg har vært i dialog med mange klubber og jeg har hatt mange tilbud fra klubber. Det har vært alt fra 1. divisjon i Sverige til Eliteserien og Obos-ligaen i Norge. Jeg var også på et tidspunkt i dialog med en klubb fra Sveits. Det har selvfølgelig vært mye interessant, men jeg følte aldri at timingen var riktig. Levanger la frem en plan for meg for 2021 der min rolle i laget er en slik rolle jeg hele tiden har vært ute etter. Jeg vet jeg kommer til å utvikle spillet mitt i Levanger og ta det til neste nivå når tiden er rett."

Veldig glad i Levanger

Han har aldri vært i tvil om at han har trivdes i Levanger. Sammen med mange av de andre spillerne som er kommet og dratt de siste årene, har det personlige forholdet til klubb og omgivelser vært vesentlig for at de skulle trives. Dette er også tilfellet med Elias:

"De som kjenner med vet at jeg er glad i Levanger, bde som lag og som sted. Her vet jeg hva jeg får, nå studerer jeg også ved Nord Universitet og har kjæresten min her. Dette er også ting som gjorde valget mitt enkelt. Jeg er kjempeglad for å få enda et år i Levanger som er blitt klubben i mitt hjerte. Jeg oppfordrer alle til å følge med oss i år, for det komer til å bli et bra fotballår. 2021 lets go!"

En av de viktigste

Som gammel stopperkjempe vet Per Verner at et godt forsvar med en solid keeper er å foretrekke når en skal bygge lag og vinne fotballkamper. Selv om en fotballkamp handler om å skåre mål, så er det alltid trygt å ha stabilitet i de bakerste rekker. Derfor var det nok viktig for hovedtreneren at Elias endelig fikk skrevet signaturen sin på den nye kontrakten:

"Elias har vært ekstremt viktig for oss de siste to årene. En ting er hans ferdigheter på fotballbanen, men han har også en ryggrad, en påvirkningskraft og setter krav til de rundt seg. Han er jo et lite gnagsår. Det er ingen spiller som er så mye inne på kontoret vårt iløpet av en uke som Elias, men han setter jo også krav til oss i trenerteamet. Og krav er noe alle trenger i en prestasjonskultur og ei prestasjonsgruppe. Han har utviklet seg mye etter at han kom til klubben og kommer til å utvikle seg videre her. Det er noe han vet selv. Det at han velger å signere en ny kontrakt er derfor en stor bekreftelse for oss og den jobben vi gjør. Vi er strålende fornøyd med å ha med Elias videre og vi ser frem til å utvikle Elias videre."

Vi som klubb er fornøyd, og vi tror også våre supportere vil være fornøyde med å ha med Elias videre.

Vi gleder oss til ny sesong!