Foto: Kjell Heggelund

ENDELIG HJEMMESEIER I JO SONDRE SIN KAMP NUMMER 100

Skrevet av: LFK Media

En dominerende forestilling hjemme mot Notodden endte med sesongens første trepoenger hjemme på TOBB Arena Levanger. Det ble en verdig markering av spillende assistenttrener Jo Sondre Aas sin 100. kamp for klubben. Det var to lag i stigende form som møttes på Moan lørdag ettermiddag. Notodden kom nordover med nyvunnen selvtillit etter to strake seire, mens Levanger stod med syv poeng på de tre siste rundene.Kampen var rundt ti minutter gammel da LFK virkelig begynte å feste grepet om kampen. En ordentlig god periode endte med en fortjent 1-0-scoring da Sander Lille-Løvø satte inn sitt andre mål for sesongen. Et flott innlegg fra Sander Munkeby Sundnes fant Jo Sondre Aas, som brukte hodet for å legge igjen ballen til nevnte Lille-Løvø. Hans første forsøk ble blokkert, men 2000-modellen fra Kristiansund plukket selv opp returen, driblet vekk en Notodden-spiller og banket ballen opp i nettaket. En glimrende prestasjon av Levangers nummer 9. Resten av omgangen forløp uten de store sjansene, og lagene gikk til pause på 1-1.

Notodden begynte friskest etter pause og hadde to farligheter før det var spilt noen minutter av andre omgang, men Levanger skulle melde seg på igjen ganske kjapt. Kampen levde så lenge det stod 1-0, men i realiteten var ikke Notodden veldig nære ved å utlikne til 1-1. Med et kvarter igjen å spille, mens gjestene var i gang med å forberede et trippelbytte, tok Madhu Sandrakumar et frispark kjapt og spilte fri målscorer Lille-Løvø. Han tok med seg ballen, utfordret en Notodden-midtstopper, slo tunnel og dro seg inn i boksen, hvor han ble felt av gjestene sin høyreback. Med det fikk navnebror Sander Munkeby Sundnes sjansen fra ellevemetersmerket og som i forrige kamp mot Egersund var 20-åringen iskald. Etter at Levanger gikk opp i 2-0 var man nærmere å øke til 3-0 enn å slippe inn en redusering, blant annet ved to anledninger for innbytter Andreas Gundersen. På slutten av kampen fikk både skogningen Børge Nonstad (19) og Marius Tuset (19) fra Steinkjer sine debuter for Levanger sitt førstelag. Da dommer Robert Eggen blåste av oppgjøret kunne Levanger innkassere tre nye poeng, Elias Hadaya juble for sin fjerde clean sheet på syv serierunder og Sander Lille-Løvø feire banens beste-prisen sammen med sin familie. En perfekt dag på jobben for alle som er glade i Levanger FK!

Med ti poeng på de fire siste ligger vi for øyeblikket på 6. plass i PostNord-ligaen avd. 2, foreløpig i rute til å ende blant de syv beste. Neste helg venter bortekamp mot 5.-plasserte Asker.

LFK Media tok en prat med Jo Sondre etter kampen:

______________________________________________________________________________________________________

PostNord-ligaen avd. 2, runde 7

Levanger FK 2 – 0 Notodden FK (1 – 0)

22.08.2020
TOBB Arne Levanger
Dommer: Robert Eggen

Mål:
18' ⚽️ Sander Aakvik Lille-Løvø
76' ⚽️ Sander Munkeby Sundnes (straffespark)

Bytter:
66' 🔄