Se endelig terminliste her!

Nå er det like før det skal spilles kamper igjen!

SE TERMINLISTE HER.

(Denne finner du også alltid øverst i menyen på siden vår)

Det har gått seks og en halv måned siden siste ordentlige kamp som mot et annet klubblag.
Det var det oppgjøret i Høstserien mot RBK2 på Lerkendal. Nå møtes de igjen førstkommende onsdag 2. juni kl. 16:00 til treningskamp på TOBB Arena Levanger.

Så går det kun to dager til neste treningskamp borte mot Stjørdals-Blink fredag 4. juni kl 16.00.

Etter planen skal det også spilles en treningskamp nummer tre, nok en gang mot RBK2, fredag 11. juni.

NB! Grunnet smittetrykket i Trondheim er alle treningskampene på hjemmebane lukkede kamper uten publikum.

Har du spm rundt tilskuerordning og smittevern for kommende sesong, ta kontakt på e-post: lfk2021@yahoo.com.