Erik Olsen er klar for 2021

Erik forlenger med klubben!

Den 26 år gamle midstopperen har skrevet under på en ny avtale som strekker seg ut sesongen 2021.

Verdalingen som er kjent for sin gode vensterfot har stort sett spilt hele sin kariere i Verdal, men tok turen sørover til TOBB Arena Levanger før Koronasesongen 2020. Den gang sa Erik at han så på det som sin site mulighet til å oppnå noe inne fotballen.

Tøff debutsesong

2020 sesongen ble kanskje ikke som verken Erik, LFK og verden generelt hadde sett for seg. Halvering av sesong og avlyst sluttspill gjorde at det ikke ble så mange innhopp som verdalingen nok hadde forventet. Noen smått klønete skader under oppvarming og boksspill gjorde det heller ikke enklere.

Det ble med et innhopp i hjemmetapet mot Arendal. Dog skal det sies at Verdalingen kom sterkere tilbake da de trønderske postnord klubbene, sammen, arrangerte Sparebank 1 Cup. Der spilte verdalingen hjemme mot Nardo, samt borte mot RBK og Nardo. En skade gjorde at han i siste kamp på Lerkendal igjen ble henvist til benken.

Erik selv sier dette om fjoråret:

Jeg trives veldig godt i klubben, selv om det personlig ikke gikk like bra sportslig som jeg hadde sett for meg. Dette er også noe av motivasjonen, da jeg ønsker å gi det en ny sjanse. Jeg følte meg i veldig god formen før Koronapausen. Nå ønsker jeg å komme tilbake dit slik at jeg kan bygge videre på det utover denne sesongen.

Ser fremover

Jeg ser frem mot sesongen 2021! Jeg tror det kommer til å bli en spennende og morsom sesong. Forhåpentligvis får vi også spille full serie og cup igjen!

Avslutter 26 åringen med et smil om munnen.

Vi ser også frem til sesongen 2021 og er strålende fornøyd med å ha Nord Trønderen med videre på laget!