STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Øverst f.v. Petter R.Myhrås, Jonas Høstland, Lars Eriksen, Ådne Børstad, Brage Ness Aas, Sondre Åsland, Roald Woll, Marius Kvitvang, Ingemar F.Fuglu. Foran f.v: Eirik R.Bjørshol,Mohammed Ahmed,Anis Hashani, Sander Grevskott, Pa Nyont Gay. Ikke med når bildet ble tatt: Magnus Jensen og Marcus Øgstad.

Fin start på sesongen for G19

KAMPFAKTA
Heimdal G19- Levanger G19 1-4 (0-1)
1. kamp i kvalifiseringsspill for 0.divisjon
Heimdal kunstgress
Torsdag 26/1 2022 kl. 19.30
0-1 38.min Ingemar Folden Fuglu
0-2 50.min Ådne Børstad
1-2
67.min Oliver Andre Blix
1-3
77.min Marcus Aakerhus Øgstad
1-4
90+2min. Roald Skoknes Woll
Dommer: Vegard Murvold Sporstøl - god kontroll hele veien!

Kampen startet med et relativt solid press fra hjemmelaget Heimdal. På tross av gode gjennomløpninger og mange cornere greide de ikke å få avslutniger på mål. En sjansefattig omgang for begge lag, likevel var det Ingemar Fuglu som fikk æren å skyte Levanger opp i 0-1 etter et flott initiativ fra Marcus Øgstad på høyre kant. Det var høyt tempo og to spillesugne lag vi fikk se i 1.omgang.
2.omgang var 5 min. gammel når Sondre Åsland la et frispark foran mål, etter noe klabb og babb pirket Ådne Børstad ballen bak Heimdals keeper og 0-2! Heimdal spilte også god fotball og ikke ufortjent fikk de sin redusering etter straffemål i det 67.spilleminutt.
Heimdal fikk blod på tann og et slags momentum i kampen, men allikevel var LFK farligst og giftige på overganger. Snaue kvarteret før slutt gjorde Roald Woll  et flott raid fra høyresida la inn og Marcus Øgstad skled inn 1-3. Også ved flere anledninger etter dette var LFKs spillere i tur og orden farlig frampå. Helt fortjent var det at Levanger satte den berømte spikeren i kista når Roald Woll satte inn 1-4 to minutter ut i tilleggstida. Vi gratulerer samtlige av LFKs spillere med en fenomenal laginnsats mot et godt Heimdal-lag. Vi takker Heimdal for kampen og ønsker de alt godt  resten av sesongen!


Vi tok en prat med en fornøyd hovedtrener Peder Sjøbakk Lund etter kampslutt. Reaksjon etter kampen, Peder?

Onsdag kveld fikk vi muligheten til å se hvordan et ungt LFK G19-lag sto i forhold til de andre lagene i vårt fylke. Vi møtte et Heimdal-lag som spilte finale i trøndersk mesterskap i fjor høst. Svaret vi fikk var positivt. Guttene leverer en solid prestasjon sett kampen over ett. Me tanke på at vi har jobbet sammen i bare noen uker, så satt den defensive organiseringa bedre enn jeg hadde trodd, og vi har flere x-faktorer offensivt som vi kan spille på. Kampen vinner vi fortjent sett under ett, med elleve første års, to andre års og to siste års-juniorspillere. Et ungt mannskap med andre ord, men vi fremstår som det mest voksne laget på banen. Det imponerer meg. I tillegg til alle guttene som har kommet opp fra fjorårets G16-lag, er det også gledelig å se Roald og Sander komme så godt i gang med ei ny gruppe. Vi har veldig stor tro på denne gjengen vi har! Men, dette er bare starten, og nå har vi et veldig godt utgangspunkt å jobbe videre ut fra.

Noen ord om treningsgruppa LFK G19 2022-sesongen?

Treningsgruppa består per nå av 26 spillere. 20 spillere som er i junioralder, mens resterende seks er overårig og har 4. divisjon som kamparena. Gruppa er jevn, og vel 2/3 av den er av spillere som er født i 2005, altså førsteårs juniorspillere. Det gir håp for årene fremover også. Vi er veldig fornøyd med treningsgruppa, og mener balansen i den er fin mtp alder, posisjon og kvalitet.

Kan du si litt om treningshverdagen for deg og G19?

Siden oppstarten for noen uker siden, har vi vært +/- 20 spillere på hver økt. Noen har vært ute med korona, mens noen har slitt, og sliter litt med skader. Men å ligge jevnt på rundt 20 spillere per økt er noe vi må være fornøyde med. Det er ivrige gutter som er på trening for å utvikle seg og ønsker å bli bedre for hver dag. Den kulturen skal vi dyrke og bygge videre.

Hva står foran dere i år, Peder, når det gjelder kvalik, seriespill og cuper?

Nå gjenstår det to kamper i kvaliken til 0. div. Først Steinkjer førstkommende søndag, før vi tar i mot Byåsen neste lørdag. Da får vi igjen testet oss mot gode G19-lag, og skal bruke kampene til å utvikle oss videre. 10/12 lag som spiller kvalik til 0. div går videre, så seieren mot Heimdal gjør at vi har satt oss i en veldig god situasjon. Seriestart er ikke før april, så vi kommer til å spille treningskamper når kvaliken er over, men de er ikke 100% spikret enda. Så får vi se når det kommer terminliste for NM eller/og OBOS-cup.

Takk for praten og dere må ha lykke til videre!

                                                                                                                             G1 kval. 0.div. Pulje 2 2022
G19 kval. 0.div. -Pulje 2 2022

Levanger G19 stilte følgende lag mot Heimdal: Pa Nyont - Lars Eriksen, Sondre Åsland, Jonas Høstland, Anis Hashani, Marius Kvitvang, Ådne Børstad, Ingemar Folden Fuglu, Petter Rødahl Myhrås, Magnus Jensen, Sander Nicolai Grevskott, Brage Ness Aas- Eirik Reinaas Bjørshol, Roald Skoknes Woll, Marcus Øgstad.Siden er laget av Hattrem AS

true