STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE

Før kamp: Levanger FK - Junkeren

Det er duket for en høydramatisk fotballduell når Levanger FK møter Junkeren i den 14. serierunden. Spenningen ligger tett i lufta, for mens Levanger FK hentet hjem en knepen seier fra Bergen sist, endte Junkeren opp med et 3-3-resultat mot Kvik Halden på eget gress. Men det er ikke bare de siste kampresultatene som øker spenningen. Junkeren kan nemlig skryte av en bortestatistikk få kan måle seg med. De har unngått tap på bortebane i nær fire år, og som om ikke det var nok, avslører deres Twitter-konto at de ikke har tapt i Trøndelag på hele seks år! Dette lover for et møte hvor Levanger FK virkelig må strekke seg.

Per Verner Rønning gir uttrykk for respekt rundt dagens motstander:


"Junkeren blir en tøff utfordring for oss. Et lag som har gjort det bra, og som bærer med seg en imponerende bortestatistikk. Vi gleder oss til en herlig utfordring!"

Ermal Hajdari fra Levanger er også full av forventning før kampstart:

"Etter en innholdsrik uke, er vi klare for kamp! Vi møter et uvanlig sterkt bortelag, og vi håper på masse støtte fra tribunen i dag"

Og for levangsbyggen, som har kost seg under den tradisjonsrike Levangermartnan, kan kampen være en strålende avrunding på festlighetene. Med yrende folkeliv i trehusbyen Levanger, er det et håp om at publikum velger å avslutte de fantastiske dagene på Tobb Arena Levanger.

Møtet mellom Levanger FK og Junkeren kan vise seg å bli en av sesongens mest minneverdige kamper. Gjør deg klar for fotballfest!


Siden er laget av Hattrem AS

false