STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE

Før kampen: Kvik Halden - Levanger FK

Kvik Halden, nå på en sterk 5. plass på tabellen, har virkelig vist seg frem etter sommerpausen. I sin siste match leverte de en imponerende seier over Strømmen, mens Levanger FK sikret seg ett poeng i oppgjøret mot Sotra.

Unikt for Kvik Halden er deres gressbane – den eneste i avdelingen. Men Levanger FK har ikke latt seg påvirke. Klubben har gjort en grundig forberedelse på Moan's egen gressbane denne uken. En stor takk rettes til Fredrik Fossum og Thore-Arnt Grevskott som har utført et fenomenalt arbeid med å klargjøre banen.

"Etter et lengre opphold på grunn av landslagspausen, føler vi at batteriene er fulladet og vi er ivrige etter å spille match igjen. Vi har en god plan, og vi ser frem til å møte Kvik på søndag. Vi har respekt for Kvik Halden FK og deres styrke på hjemmebane. Dette er øyeblikkene vi lever for. Vi er sultne og gleder oss!" Per Verner Rønning

Det er ingen tvil om at Kvik er en solid motstander, og med deres nåværende form, ligger alt til rette for en spennende kamp. Etter lengre tids opphold grunnet landslagspausen, er Levanger FK klare og ivrige for å vise hva de står for. Oppgjøret starter kl. 15:00 og kan følges live på direktesport.no.

Det har også nådd oss rykter om at en solid delegasjon av Levanger FKs supportere, ledet av avd. Sør, vil være på plass. Klubben setter uendelig stor pris på denne dedikasjonen og støtten.

Siden er laget av Hattrem AS

false