STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Foto: Emil Ringstad, TrønderAvisa

Full jubel for vårt kvinnelag!

LFK Kvinner vant sine to siste kamper i sesongen, og forlot både Verdal og Charlottenlund under seg på tabellen. Allikevel har det vært usikkert om jentene ville berge plassen, fordi det finnes en kvote på antall lag fra vår region som kan være med i divisjonen.

Etter at Steinkjer FK i dag rykket opp til 2. divisjon, er det klart at Stig Gøran Brenne & co unngår nedrykk og beholder plassen i 3. divisjon! Det er på sin plass å gratulere SFK med et vel fortjent opprykk til nivå tre i seriepyramiden.

Sandra Eidissen legger ikke skjul på verdien av å berge plassen i første sesong etter opprykket fra 4. divisjon.

«Det betyr ganske mye. Det gjør veldig mye for motivasjonen til hele laget. Det er godt å vite at vi slipper å ta steget ned og på mange måter begynne på nytt, men at vi heller kan ta sikte på å utvikle oss og jobbe videre med de tingene vi har jobbet med.»

Kapteinen erkjenner at overgangen fra 4. divisjon til 3. divisjon var stor, kanskje større enn de hadde forventet, men mener erfaringene fra denne sesongen kan være veldig verdifullt å ta med seg inn i ei ny sesongoppkjøring.

«Det gjør det lettere å kunne bygge videre på det vi har gjort denne sesongen. Vi vet at vi har ting å utvikle, men vet også at mye handler om å få trygghet inn i laget, og at vi må tørre å slippe oss løs. Derfor er det ekstra godt at vi fikk avsluttet sesongen med to seire.»

På vegne av LFK Kvinner er det på sin plass å takke for støtten gjennom sesongen 2023. Nå gleder vi oss til nye jubelscener med jentene i 2024!

Siden er laget av Hattrem AS

false